ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALFA: Τα Hotel Line συστήματά της στην έκθεση XENIA 2019

Μετά την επιτυχημένη συμμετοχή της ALFA στο 14° Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές» στο Ζάππειο, η εταιρεία ανανεώνει το ραντεβού της με τους επαγγελματίες του κλάδου και του χώρου των ξενοδοχείων, στην έκθεση XENIA 2019 που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 23-25 Νοεμβρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Η ALFA ως εταιρεία με πρωταγωνιστικό ρόλο στον κλάδο της δόμησης, με καινοτόμα προϊόντα στην κατασκευή αλλά και την ανακαίνιση, πρόκειται να παρουσιάσει μοντέρνες λύσεις που αφορούν στον ξενοδόχο και κάθε επαγγελματία, με έμφαση στην εξοικονόμηση ενέργειας, την ασφάλεια, τη λειτουργικότητα και την αισθητική.

Πιο αναλυτικά στους επισκέπτες θα παρουσιαστούν:

  • Τα νέα minimal συστήματα ALFA PANORAMA. Πρόκειται για ενεργειακά συστήματα, που προσφέρουν μοντέρνες λύσεις για περισσότερο φως και θέα σε συρόμενες αλλά και ανοιγόμενες κατασκευές, με κρυφό φύλλο
  • Η νέα βιοκλιματική πέργκολα, με κινητές αλλά και σταθερές περσίδες
  • Οι νέες συνεπίπεδες πόρτες αλουμινίου, σε μια μεγάλη ποικιλία, μοντέρνων και minimal σχεδίων και επιλογών, καλύπτοντας έτσι κάθε αρχιτεκτονική και κατασκευαστική ανάγκη
  • Σειρά επιλογών με κάγκελα αλουμινίου για μπαλκόνια και αυλόγυρους

Η ALFA θα βρίσκεται στο Ηall 2, Stand C35-D37.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.