ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Στηρίζει τους νέους και νέες στις ακριτικές περιοχές

Η Europa επιμένει ενεργά και σταθερά στις αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός, αλλά και στη στήριξη των τοπικών κοινωνιών της χώρας.

Στο πλαίσιο του προγράμματος EUROPA CARES, η Europa για σειρά ετών έχει επιλέξει να στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες σε πολλαπλά επίπεδα, με ιδιαίτερη έμφαση και στον αθλητισμό, ως μορφή απασχόλησης των νέων. Ιδιαίτερη σημασία αποκτά η στήριξη των σωματείων σε ακριτικές περιοχές της χώρας μας με στόχο την ανάπτυξή τους.

Συγκεκριμένα, η Europa για σειρά ετών υποστήριξε, και συνεχίζει και για το 2023 να στηρίζει, την Ομάδα Γυναικείου Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ» σε μια σχέση που έχει αναπτυχθεί σταθερά μεταξύ της εταιρείας και του συλλόγου, αναγνωρίζοντας την τεράστια προσπάθεια και συμβολή του σωματείου.

Παράλληλα, σε συνεργασία με την τοπική εταιρεία κατασκευής συστημάτων αλουμινίου ALU-PROTECT, υποστήριξε χορηγικά την ακαδημία ποδοσφαίρου Α.Ο Ιωαννίνων «Ελπίδες». Η ακαδημία απαριθμεί 200 ενεργά μέλη (παιδιά) με τμήματα Κ6-8-12-14-16 και αγωνιστική δραστηριότητα κατά βάση στην περιοχή της Ηπείρου, αλλά και σε διοργάνωση αγώνων και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Η Europa επιμένει ενεργά και σταθερά στις αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός, αλλά και στη στήριξη των τοπικών κοινωνιών της χώρας μας, με δυναμική παρουσία σε κάθε εφικτό επίπεδο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.