ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Η εφοδιαστική της αλυσίδα έγινε «Χρυσή»!

Η ALUMIL στοχεύοντας πάντα στη μέγιστη εξυπηρέτηση των πελατών της, μέσα από τον υψηλό βαθμό ανταπόκρισης στις ανάγκες τους, βραβεύτηκε στον διαγωνισμό “Supply Chain Awards 2018”, σε μία λαμπρή τελετή απονομής, η οποία πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Αριάδνη στη Βαρυμπόμπη.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν το Supply Chain Institute και η Boussias Communications, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στο χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics.

Ο Δ/ντης της Εφοδιαστικής Αλυσίδας της ALUMIL, Θεόδωρος Αξούριστος παραλαμβάνει το βραβείο

H ALUMIL έλαβε το χρυσό βραβείο «GOLD» στην κατηγορία «Χημική και Μεταλλευτική Βιομηχανία», για την ολοκλήρωση της εφοδιαστικής αλυσίδας της. Η διάκριση αυτή αποτελεί μία σημαντική αναγνώριση του έργου που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια για την αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη διαχείριση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας της δυναμικής διέλασης, μέσω προηγμένων πληροφοριακών συστημάτων, αυξάνοντας το επίπεδο ικανοποίησης των πελατών της.

Στην τελετή απονομής βραβεύτηκαν τα καλύτερα έργα και οι πρωτοβουλίες για την αριστεία τους. Στο χώρο παρευρέθηκαν περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες και φορείς του κλάδου στη χώρα μας.

Τα έργα αναδείχθηκαν από ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή, η οποία αποτελείται από εξέχοντες ακαδημαϊκούς και διακεκριμένα στελέχη του κλάδου, μέσω αδιάβλητης online διαδικασίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.