ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMINCO: Επανέκδοση του συστήματος W4750 με στόχο τη βιωσιμότητα

Ενσωματώνοντας την τελευταία λέξη του βιώσιμου σχεδιασμού, το επανασχεδιασμένο W4750 έρχεται να προκαλέσει μια πραγματική αίσθηση στην υψηλή premium κατηγορία συστημάτων.

Η ALUMINCO θέτει διαρκώς ψηλά τον πήχη για τα συστήματα αλουμινίου στις ψηλές κατηγορίες, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς και με τα δεόντως υψηλά πρότυπα.

Η υψηλή κατηγορία των σύγχρονων ανοιγόμενων κουφωμάτων εκφράζεται όχι μόνο στην ποιότητα της κατασκευής αλλά και στα ιδανικά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Η επανέκδοση του προηγμένου συστήματος W4750 συνδυάζει υψηλή ενεργειακή απόδοση, υψηλό επίπεδο ασφαλείας, ευκολία στη χρήση και υψηλή λειτουργικότητα, μοντέρνα εμφάνιση, ενώ ταυτόχρονα ενσαρκώνει, όπως η ίδια η εταιρεία ALUMINCO πρεσβεύει, μια φρέσκια και ουσιαστική προσέγγιση της φιλοσοφίας Green.

Με εξαιρετική επιμέλεια και βασισμένοι στο “Purpose Design”, οι σχεδιαστές της εταιρείας σε συνεργασία με τους product managers, κατάφεραν να επιτύχουν ελκυστικότερους όρους, προκειμένου να δημιουργηθούν περισσότερα οφέλη για τους πελάτες / συνεργάτες κατασκευαστές κουφωμάτων αλουμινίου. Έτσι, το W4750 αναδεικνύεται σε κορυφαία πρόταση αξίας και είναι πολύ δύσκολο να βρεις έναν πιο αξιόλογο εκπρόσωπο σε αυτήν την κατηγορία.

Σχεδιαστικά, η σειρά διατήρησε τις καθαρές δυναμικές γραμμές, συνδυάζοντας κομψότητα και στιβαρότητα στις ιδανικές αναλογίες. Με αυξημένη λειτουργικότητα και ενσωματώνοντας έξυπνα τις δομικές αλλαγές και μια φιλοσοφία σχεδιασμού που επικεντρώνεται στην έννοια της βιωσιμότητας, η επανέκδοση της σειράς W4750 συνεχίζει να επιτυγχάνει ανώτερα επίπεδα θερμομόνωσης, ικανοποιώντας στο έπακρο τις σύγχρονες κτιριακές προδιαγραφές.

Το νέο W4750 προσφέρει:
  • Κατασκευαστική αρτιότητα και λειτουργικότητα.
  • Πολύ σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας με Uw = 1,0 W/m²K.
  • Uf από 1,2 W/m²K με μειωμένη χρήση θερμομονωτικών μπαρών.
  • Βέλτιστη στεγάνωση, χάρη στη χρήση πολύ-θάλαμου κεντρικού ελαστικού EPDM που αποτρέπει την όποια θερμική μετατόπιση.
  • Ελαφρώς μειωμένο βάρος των προφίλ με νέα πολυαμίδια για κάσες, τραβέρσες και μπινί.
  • Υψηλό επίπεδο ασφάλειας και πιστοποιημένο για ηχομείωση έως 39dΒ.
  • Υψηλές επιδόσεις σε αέρα-νερό-άνεμο, πιστοποιημένες από το γερμανικό ινστιτούτο ift Rosenheim.
  • Ελκυστικότερους όρους – το αποκορύφωμα της επανέκδοσης.

Το W4750 έχει ήδη προκαλέσει μια πραγματική αίσθηση ανάμεσα στην υψηλή κατηγορία. Με ενσωματωμένη την τελευταία λέξη του βιώσιμου σχεδιασμού, η εμπορική πορεία της σειράς είναι αναμφίβολη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.