ADVERTORIALΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

TEHNi: Ιδιαίτερη αισθητική με το νέο σύστημα Puzzle Wall Facing®!

Χάρη στο σύστημα Puzzle της ΤΕΧΝΗ εκτός από την πόρτα, μπορεί να καλυφθεί και ο τοίχος στο ίδιο σχέδιο, δημιουργώντας μια άκρως εντυπωσιακή είσοδο.

Η TEXNH δραστηριοποιείται στην αγορά πάνω από 30 χρόνια. Στη μακρόχρονη πορεία της, η εται­ρεία με έδρα την Ξάνθη, εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες και πλέον καινοτόμες επιχειρήσεις πα­ραγωγής πάνελ αλουμινίου και PVC, καθώς και αντι­κουνουπικών συστημάτων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Σήμερα, είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατα­σκευαστές ολοκληρωμένων πορτών αλουμινίου στην Ελλάδα, ενώ κατέχει ένα σταθερά αυξανόμενο μερίδιο αγοράς σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Από την πλούσια γκάμα της ξεχωρίζει το νέο πρω­τοποριακό σύστημα πόρτας εισόδου Puzzle Wall Facing®, με κάλυψη τοίχου και κάσας.

Puzzle Doors

Το Puzzle Doors είναι ένα καινοτόμο σύστημα εισό­δου, με ομοιόμορφη κάλυψη τοίχου και κάσας, χωρίς ορατές βίδες. Αφορά σε επένδυση της πόρτας, του τοί­χου ακόμη και ολόκληρου του κτιρίου για απόλυτη ομοι­ομορφία και καλαισθησία.

Σε αρμονία με τον νέο ΚΕΝΑΚ, προσφέρεται η δυνα­τότητα επένδυσης εσωτερικά με πετροβάμβακα για κα­λύτερη θερμομόνωση της τοιχοποιίας. Η πρωτοποριακή πόρτα μπορεί να εφαρμοσθεί σε νέα ή παλιά κτίρια και επιπλέον, μπορεί να συνδυαστεί όπως προαναφέρθη­κε και με τη θερμομόνωση του κτιρίου, αναβαθμίζοντας τόσο αισθητικά όσο και ενεργειακά το σπίτι.

Το καινοτόμο σύστημα Puzzle Doors προσφέρει εύκο­λη τοποθέτηση και ανθεκτικές κατασκευές. Είναι διαθέ­σιμο σε δεκάδες χρώματα RAL και αποχρώσεις ξύλου, για ένα τελικό αισθητικό αποτέλεσμα που εντυπωσιάζει!

Puzzle Doors: Με μία ματιά

  • Χωρίς ορατές βίδες
  • Minimal σχεδιασμός
  • Δυνατότητα επένδυσης με πετροβάμβακα
  • Δυνατότητα τοποθέτησης χωρίς κενό ή με κενό 10 χιλ. μεταξύ των τμημάτων της επένδυσης
  • Διαθέσιμο σε δεκάδες χρώματα RAL και αποχρώσεις ξύλου
  • Συνδυασμοί με INOX
  • Εύκολη τοποθέτηση
  • Ανθεκτική κατασκευή
  • Εντυπωσιακό αισθητικό αποτέλεσμα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.