ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Εποικοδομητική συνάντηση με στελέχη κατασκευαστικού ομίλου από το Ισραήλ

Συνάντηση στελεχών του Ομίλου ALUMINCO με ανώτερα στελέχη ισχυρού κατασκευαστικού ομίλου από το Ισραήλ, με στόχο την περαιτέρω συνεργασία σε μεγάλα έργα.

Συνάντηση με ανώτερα στελέχη ισχυρού κατασκευαστικού ομίλου από το Ισραήλ πραγματοποίησε το τμήμα εξαγωγών και Μεγάλων Έργων της ALUMINCO στο πλαίσιο της ισχυροποίησης της παρουσίας του Ομίλου στην ευρύτερη περιοχή, με στόχο τα μεγάλα έργα της επόμενης δεκαετίας.

Τα στελέχη της ελληνικής εταιρείας συζήτησαν διεξοδικά τον τρόπο συνεργασίας και τα ευρύτερα οφέλη της και ανέλυσαν εκτενώς την εφαρμογή αυτών, ενώ παρουσίασαν την ποικιλία του προϊοντικού της portfolio, αποδεικνύοντας την ευελιξία και τις παρεχόμενες καινοτόμες λύσεις, για ένα μεγάλο φάσμα έργων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους του βιομηχανικού συγκροτήματος στα Οινόφυτα Βοιωτίας, ενώ μεγάλη έμφαση δόθηκε στις σημαντικές επενδύσεις, αναβάθμισης και επέκτασης των τεχνολογικών και κτηριακών υποδομών της εταιρείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επιτυγχάνοντας διαρκή ενσωμάτωση της καινοτομίας στα προϊόντα της και ποιοτική αύξηση της παραγωγής της.

Καθώς η εξαγωγική δραστηριότητα του ομίλου ALUMINCO βρίσκεται σε ισχυρή τροχιά ανάπτυξης, μία σειρά από θετικές εξελίξεις, διευρύνουν ακόμη περισσότερο τη θέση του ομίλου και τον καθιστούν έναν από τους πλέον ανθεκτικούς και σταθερούς εταίρους σε ένα απαιτητικό περιβάλλον.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.