ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Έκλεψε την παράσταση στην πρώτη της εμφάνιση στο The Architect Show

Στο μοντέρνο και άκρως εντυπωσιακό concept της tAS, η δυναμική θεσσαλική διέλαση παρουσίασε την πρωτοποριακή σειρά συρόμενων συστημάτων SPACE.

Για πρώτη φορά η EXALCO βρέθηκε στο premium event της αρχιτεκτονικής και του design, στο “the Architect Show” (tAS). Στη 2ήμερη διοργάνωση παρουσιάστηκαν νέες ιδέες και σύγχρονα υλικά και παρευρέθηκαν όλοι οι επαγγελματίες του χώρου της αρχιτεκτονικής!

Στο μοντέρνο και άκρως εντυπωσιακό concept της tAS, η δυναμική θεσσαλική διέλαση παρουσίασε την πρωτοποριακή σειρά συρόμενων συστημάτων SPACE και συγκεκριμένα το σύστημα SPACE Inside Out.

Η σειρά SPACE διακρίνεται για την καινοτομία της και τον minimal σχεδιασμό, με ελάχιστα ή και καθόλου εμφανή προφίλ αλουμινίου, για απεριόριστη θέα, υπερσύγχρονη αισθητική και κορυφαία ποιότητα ζωής, ζητούμενα που κάθε αρχιτέκτονας αναζητά.

Η τομή του συγκεκριμένου συστήματος παρουσιάστηκε στο Material Library, στον ειδικό χώρο των καινοτόμων προϊόντων, και πραγματικά τράβηξε τα βλέμματα όλων των επισκεπτών.

Επίσης παρουσιάστηκε το EXALCO CLADDING, το σύστημα κάλυψης τοιχοποιίας και οροφών που είναι κατάλληλο για χρήση τόσο στις εσωτερικές όσο και στις εξωτερικές επιφάνειες των κτιρίων και το οποίο προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες, έχοντας ως στόχο την άρτια αισθητική τους και τη μεγάλη αντοχή στο χρόνο.

Το tAS αποτελεί έμπρακτα τον συνδετικό κρίκο των εταιρειών με τον αρχιτεκτονικό κόσμο, με σκοπό την ενημέρωσή τους για τις νέες τεχνολογίες και τάσεις των υλικών, αποδεικνύοντας ότι είναι μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις της αρχιτεκτονικής και του design.

Δείτε παρακάτω σχετικό βίντεο από την παρουσία της EXALCO στο tAS

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.