ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUXAL: Είκοσι χρόνια δίπλα στον επαγγελματία!

Η ALUXAL δραστηριοποιείται στον χώρο της ηλεκτροστατικής βαφής από το 1999, όπου εγκατέστησε σε βιομηχανικό χώρο (2.200 τ.μ.), το πρώτο οριζόντιο βαφείο στη Δυτική Ελλάδα. Η μονάδα τότε, διέθετε εξοπλισμό που περιελάμβανε 2 οριζόντιες καμπίνες με 3+3 αυτόματα πιστόλια νέας γενιάς και έναν φούρνο τύπου BOX.

Στα επόμενα χρόνια η εταιρεία, παρουσιάζοντας συνεχή αναπτυξιακή πορεία αποφάσισε την υλοποίηση νέων επενδύσεων τόσο σε κτιριακές εγκαταστάσεις όσο και σε τεχνολογικό εξοπλισμό.

Το νέο πρόγραμμα επενδύσεων ολοκληρώθηκε στα τέλη του 2005, με τις εγκαταστάσεις να  επεκτείνονται στα 6.000 τ.μ. και με μια νέα μονάδα βαφής απομίμησης ξύλου τεχνολογίας DECORAL να τίθεται σε λειτουργία. Το Σεπτέμβριο του 2008 εγκαταστάθηκε στην ALUXAL και 3η καμπίνα βαφής για περισσότερη ευελιξία στις χρωματικές απαιτήσεις των πελατών.

Η εξέλιξη του κλάδου σε νέα θερμομονωτικά κυρίως συστήματα, οδήγησε και πάλι τη διοίκηση της εταιρείας στην απόφαση δημιουργίας μιας κάθετης μονάδας κατασκευής έτοιμου πιστοποιημένου κουφώματος, η οποία υλοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2013.

Το προσωπικό εκπαιδεύτηκε άριστα στις νέες συνθήκες εργασίας και σε συνδυασμό με τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, σήμερα διαθέτει στους επαγγελματίες το καλύτερο πιστοποιημένο κούφωμα αλουμινίου και PVC.

Αυτοί είναι και οι λόγοι για τους οποίους η μεγάλη πλειοψηφία των πελατών, έχει ως πρώτη επιλογή όχι μόνο τις βαφές επιφανειακής προστασίας αλουμινίου “ALUXAL” αλλά και το πλέον αξιόπιστο πιστοποιημένο κούφωμα!

  • Πλήρως καθετοποιημένη και αυτοματοποιημένη παραγωγή
  • Πιστοποιημένες διαδικασίες και εφαρμογές
  • Ηλεκτροστατική βαφή
  • ISO πιστοποίηση σε όλους τους τομείς
  • Θάλαμος δοκιμής (αντοχής) κουφωμάτων
  • Ρολά αλουμινίου
  • Σωληνουργία παραγωγής άξονα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.