ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ETEM: Βασική λύση συρόμενων παραθύρων το νέο σύστημα ES320

Το νέο σύστημα ES320 της ETEM παρέχει εξαιρετική λειτουργικότητα και σύγχρονο σχεδιασμό, με χαμηλό κόστος, για εφαρμογές όπου δεν υπάρχει απαίτηση θερμομόνωσης.

Η πλούσια ποικιλία διατομών που διαθέτει το ES320 μπορεί να υποστηρίξει μεγάλο εύρος λύσεων. Ο σχεδιασμός του ακολουθεί τις αρχές των κλασσικών και πιο εμπορικών συστημάτων της ΕΤΕΜ, εξασφαλίζοντας άψογη λειτουργικότητα και οικονομία.

Το περιορισμένο πλάτος των προφίλ του, το καθιστά ιδανική επιλογή για την αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων σε υφιστάμενα κτίρια. Χάρις στο χαμηλό βάρος των προφίλ το σύστημα αποτελεί μια οικονομική λύση, χωρίς να υστερεί σε λειτουργικότητα και εμφάνιση. Προσφέρει δυνατότητα επιλογής μεταξύ διαφόρων μηχανισμών κλειδώματος και λαβών, ενώ διαθέτει ανοξείδωτο οδηγό, εξασφαλίζοντας ομαλή και αθόρυβη κύλιση. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα χρήσης ενσωματωμένης σήτας ή/και παντζουριού.

Το ES320 υποστηρίζει όλες τις βασικές τυπολογίες συρομένων, προσφέροντας εγγυημένες και ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε κατασκευή. Είναι ιδανικό για την αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων και για εφαρμογή σε περιοχές με θερμό κλίμα. Η πληθώρα των τεχνικών λύσεων που διαθέτει του επιτρέπει  να χρησιμοποιηθεί τόσο σε χώρους κατοικιών όσο και σε εμπορικούς, όπως κτίρια γραφείων και καταστήματα.

Εφαρμογές

Η μεγάλη ποικιλία των τυπολογιών που διαθέτει το σύστημα ΕS320, επιτρέπει την εφαρμογή του σε όλες τις κτιριακές εφαρμογές. Το περιορισμένο πλάτος του, το καθιστά ιδανική επιλογή για την αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων.

Τυπολογίες

  • Μονόφυλλα και δίφυλλα χωνευτά κουφώματα, με τζάμι και παντζούρι
  • Μονόφυλλα και δίφυλλα χωνευτά κουφώματα, με τζάμι και σήτα
  • Μονόφυλλα και δίφυλλα χωνευτά κουφώματα, με τζάμι, σήτα και παντζούρι
  • Δίφυλλα επάλληλα κουφώματα, καθώς και επάλληλα με σήτα
  • Τρίφυλλα και τετράφυλλα επάλληλα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Αεροδιαπερατότητα: Κλάση 4
Υδατοστεγανότητα: Κλάση 7A
Αντοχή σε ανεμοπίεση: Κλάση C3
Δυνάμεις λειτουργίας: Κλάση 1

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.