ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Neokem: Συμμετείχε με επιτυχία στο the Architect Show 2

Η Neokem συμμετείχε στο the Architect Show 2 που πραγματοποιήθηκε 4 & 5 Μαΐου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι.

Στελέχη της Neokem υποδέχθηκαν σημαντικούς αρχιτέκτονες, μηχανικούς, interior designers και αντάλλαξαν γνώσεις και καινοτόμες ιδέες για τις νέες τάσεις στην αρχιτεκτονική και το design. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πλούσια συλλογή Υπερανθεκτικών Χρωμάτων Πούδρας για απαιτητικές αρχιτεκτονικές εφαρμογές, σε μοντέρνες και παραδοσιακές αποχρώσεις.

Επίσης, οι επισκέπτες παρακολούθησαν ενδιαφέροντα σεμινάρια, συνέδρια, εκθέσεις και εκπαιδευτικές διαλέξεις για την Αρχιτεκτονική, τον Σχεδιασμό και τον Κόσμο των Υλικών για Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές, απολαμβάνοντας μια βιωματική εμπειρία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.