ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΘΕΜΕΛΙΟ Software: Εκπαιδευτικό σεμινάριο σε συνεργασία με την ΠΟΒΑΣ στο Ηράκλειο στις 29/11

Η ΘΕΜΕΛΙΟ Software σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Σιδηρουργών Αλουμινοκατασκευαστών Ν. Ηρακλείου «Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ» και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ), διοργανώνουν εκπαιδευτικό σεμινάριο, στις 29/11 (17:00 – 21:00), στο επιμελητήριο Ηρακλείου (Κορωναίου 9, 71202 Ηράκλειο Κρήτης), με θέματα που αφορούν στη σήμανση CE, το FPC, το «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ» και την εγκατάσταση κουφωμάτων.

Με αφορμή τις απορίες που εκφράζονται από κατασκευαστές για θέματα σχετικά με τις τιμές επιδόσεων, τι αφορούν, πώς υπολογίζονται, πώς εκδίδεται η δήλωση επιδόσεων, ακόμη και πώς πρέπει να συμπληρώνεται το τιμολόγιο για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ», κρίθηκε απαραίτητη η συνολικότερη ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να γίνει επεξήγηση των όρων και των απαιτήσεων και να δοθούν οι απαντήσεις και τα εργαλεία για να μπορούν οι κατασκευαστές να αντιμετωπίσουν τη σημερινή πραγματικότητα.

Στόχος είναι να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις που κατά καιρούς διατυπώνονται και να λυθούν οι απορίες που υπάρχουν σχετικά με τη σήμανση CE, τόσο για τα κουφώματα όσο και για τα εξώφυλλα (παντζούρια – ρολά), το Σύστημα Ελέγχου Παραγωγής (ΠΟΒΑΣ FPC) και το πρόγραμμα “Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ”.

Τέλος, θα γίνει μία πρώτη σύντομη παρουσίαση του Τεχνικού Εγχειριδίου Εγκατάστασης Κουφωμάτων της ΠΟΒΑΣ, του λόγου σύνταξής του και των απαιτήσεων που περιλαμβάνει.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να διατυπώνουν τις ερωτήσεις τους καθ’ όλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού σεμιναρίου.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν!

Στους συμμετέχοντες κατασκευαστές κουφωμάτων θα αποδοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Για τη συμμετοχή τους στο εκπαιδευτικό σεμινάριο, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία πατώντας εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.