ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALFA ALUMINIUM SYSTEMS: Μεγάλη διαφημιστική καμπάνια «τρέχει» στην Κρήτη

Στα μεγαλύτερα μέσα της Κρήτης (τηλεόραση και ραδιόφωνο) και για όλο το καλοκαίρι θα είναι “On Air” η νέα, δυναμική τηλεοπτική καμπάνια «Το αλουμίνιο αρχίζει από ALFA» της ALFA ALUMINIUM SYSTEMS.

Σκοπός είναι η ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού, των ξενοδόχων και των μηχανικών για την αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με νέα θερμομονωτικά συστήματα ALFA, μέσω του προγράμματος επιδότησης «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» αλλά και η ενίσχυση του δικτύου κατασκευαστών.

Η δυναμική εταιρεία διαθέτει δίκτυο πωλήσεων σε όλη τη Κρήτη. Η γραμμή εξυπηρέτησης για τους ενδιαφερομένους είναι 2810.333.133.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.