ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

15ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές»: Στο επίκεντρο η Βιώσιμη Ανάπτυξη

Το μεγάλο ερώτημα του 15ου Συνεδρίου είναι «Πώς οι επιχειρήσεις του κλάδου αλουμινίου θα ενταχθούν στην κούρσα του GREEN BUSINESS και πώς θα απαντήσουν στις ραγδαία αυξανόμενες ανάγκες της Βιώσιμης Ανάπτυξης».

Το 15ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές», 28 χρόνια μετά την πρώτη διοργάνωση, επικεντρωμένο στα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης, αναμένεται να προσφέρει για μία ακόμα φορά γνώση, επαφές και ψυχαγωγία στο ιδανικό περιβάλλον της συμπρωτεύουσας! Οι τριήμερες εργασίες του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στις 4-6 Νοεμβρίου στο 5* ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki.

Το Συνέδριο πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου (ΣΕΚΑ) και την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Γιατί GREEN BUSINESS;

Η πανδημία COVID 19 ευαισθητοποίησε ακόμα περισσότερο το κοινό στις ανάγκες της βιωσιμότητας και του “ΕΥ ΖΗΝ”. Σε λίγα χρόνια, όλοι οι καταναλωτές θα αγοράζουν μόνο προϊόντα και υπηρεσίες που σέβονται το τρίπτυχο «Κοινωνια – Περιβαλλον – Οικονομια»

Ο κλάδος αλουμινίου από τη φύση του προσεγγίζει την έννοια της Πράσινης Επιχειρηματικότητας. Ωστόσο οι επιχειρήσεις, και ειδικά οι μικρότερες, απέχουν πολύ από αυτή την έννοια.

Το μεγάλο ερώτημα που θα απαντήσει το 15ο Συνέδριο είναι «Πώς οι επιχειρήσεις του κλάδου θα ενταχθούν στην κούρσα του GREEN BUSINESS, πώς θα εξασφαλίσουν τη δική τους βιωσιμότητα και πώς θα απαντήσουν στις ραγδαία αυξανόμενες ανάγκες της αρχιτεκτονικής, των τελικών πελατών αλλά και των ίδιων των ανθρώπων τους, στις ανάγκες της βιώσιμης ανάπτυξης».

Αρχική Θεματολογία

  1. Αλουμίνιο & Βιωσιμότητα
  • Η αξία της Βιώσιμης Ανάπτυξης
  • Πώς ανταποκρίνεται ο κλάδος στις  προκλήσεις της βιωσιμότητας – Παραδείγματα άλλων κλάδων
  • Τι κάνουν οι κατασκευαστές στο  εξωτερικό για να αντιμετωπίσουν τις  προκλήσεις της βιωσιμότητας –  Παρουσίαση πρότυπων πρακτικών
  1. Αρχιτεκτονική – Κατασκευή – Βιωσιμότητα
  • Με τα μάτια του μελετητή, της τεχνικής εταιρείας, του developer, του παραγωγού
  1. GREEN BUSINESS – Industry 4.0 (4η Βιομηχανική Επανάσταση)
  • Ψηφιοποίηση & Αυτοματισμός – Πώς επηρεάζουν τη λειτουργία των  Αρχιτεκτόνων, των Παραγωγών υλικού,  της τεχνικής εταιρείας, των  κατασκευαστών αλουμινίου
  • Νέες τεχνολογίες και ρομποτική
  1. Κυκλική Οικονομία
  • Από την κυκλική οικονομία στην πράξη
  • Η εφοδιαστική αλυσίδα του  κατασκευαστή Αλουμινίου
  1. Branding & Marketing
  • Παραδείγματα επικοινωνίας  του green marketing
  • Word of mouth
  • Digital marketing

Βραβεία alumini.gr

Alumini, σημαίνει «Οι Άνθρωποι του Αλουμινίου». Τα Βραβεία alumini.gr δημιουργήθηκαν από την ανάγκη της κοινωνίας μας να αναδείξει τα θετικά πρότυπα. Το Συνέδριο αγαπάει τους ανθρώπους του και απονέμει ειδικά βραβεία σε όσους έχουν σφραγίσει το γεγονός, αλλά και τον κλάδο γενικότερα. Τα πρόσωπα αυτά είναι ψηλά στα μάτια όσων αγαπούν το Συνέδριο, για το έργο και τις αξίες τους.

2η  Έκθεση & Βραβεία Αρχιτεκτονικών Κατασκευών Αλουμινίου

Το 15ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές», μετά την επιτυχημένη, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, διοργάνωση στο Ζάππειο, επανέρχεται δυναμικά με τη 2η Έκθεση & Βραβεία Αρχιτεκτονικών Κατασκευών Αλουμινίου. Αυτή η πρωτότυπη διοργάνωση, σκοπό έχει την ανάδειξη του έργου και της ποιότητας στις κατασκευές αλουμινίου, αλλά και της συνεργασίας μεταξύ των Ελλήνων Αρχιτεκτόνων και Κατασκευαστών Αλουμινίου.

Έκθεση Χορηγών

Γνωρίστε τους καλύτερους επαγγελματίες της αγοράς! Το Συνέδριο αποτελεί μοναδική ευκαιρία συνάντησης των ανθρώπων του αλουμινίου για επαγγελματικές επαφές και συνεργασία.

Στην Έκθεση Χορηγών, στο πιο δυναμικό κομμάτι της εμπορικής επικοινωνίας του συνεδρίου, ανώτερα στελέχη των καλύτερων και μεγαλύτερων επιχειρήσεων, θα περιμένουν το κοινό και θα παρουσιάσουν κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες.

Γιατί αξίζει να πάτε

Γνώση… για το μέλλον από τους πλέον ειδικούς. Η επιλογή κορυφαίων ομιλητών, θα προσφέρει υψηλού επιπέδου γνώση σε ένα απόλυτα σύγχρονο συνεδριακό γεγονός.

Γνωρίστε τις προϋποθέσεις του GREEN BUSINESS και πώς θα κερδίσετε το καλύτερο κομμάτι της αγοράς.

Μάθετε για τη βιωσιμότητα σε συνδυασμό με τις σύγχρονες ανάγκες των μηχανικών και των τελικών πελατών. Ανταλλάξτε ιδέες και επεκτείνετε τις δυνατότητές σας σε μια αειφόρα αγορά.

Επαφές… με νέους πελάτες και συνεργάτες. Το υψηλό επίπεδο συνέδρων, δίνει τη δυνατότητα για διασυνδέσεις με νέους πελάτες, που θα επιταχύνουν τη βιώσιμη ανάπτυξή σας. Η συμμετοχή κορυφαίων παραγόντων, τα stand των εταιρειών και η έκθεση αρχιτεκτονικού έργου, σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε ανθρώπους, που θα συμβάλουν στο αειφόρο μέλλον της επιχείρησής σας.

Ψυχαγωγία… σε ονειρεμένο περιβάλλον Ξενοδοχείου 5*. Απολαύστε τη διαμονή σας στο πολυτελές Hyatt Regency Thessaloniki της συμπρωτεύουσας. Νιώστε σαν στο σπίτι σας στα ευρύχωρα, κομψά δωμάτια και απολαύστε την πανέμορφη θέα στον καταρράκτη, την πισίνα και τους καταπράσινους κήπους. Χαρείτε δωρεάν το μοναδικό Olympus Fitness Club και χαλαρώστε στο Harmonia Spa.

Γευτείτε αυθεντικές ελληνικές σπεσιαλιτέ στο βραβευμένο εστιατόριο Αμβροσία. Ζήστε τη Θεσσαλονίκη και τα αξιοθέατά της, μέσα από την Ξενάγηση των συνοδών.

Φορείς που υποστηρίζουν το 15ο Συνέδριο

  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  • ΣΑΔΑΣ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ
  • ΣΑΔΑΣ – ΤΜΗΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  • ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ – ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ
  • ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ
  • ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
  • ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΜΟΝΩΣΗΣ
  • ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ
  • ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ
  • ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  • ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
  • ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΩΝ

Συνεργάτες επικοινωνίας: aluminium magazine, alunet.gr, alufind.gr, BNB DAILY
Χορηγός επικοινωνίας: ΚΤΙΡΙΟ
Χορηγοί διαδικτυακής επικοινωνίας: energyculture.gr, akx.gr, hoteldesign.gr, 4green.gr, b2green.gr

Με μια ματιά

Τίτλος: 15ο Συνέδριο – Έκθεση – Βραβεία «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές» 2022
Μήνυμα: GREEN BUSINESS
Τόπος: Hyatt Regency Θεσσαλονίκη
Χρόνος: 4-6 Νοεμβρίου 2022
Κοινό: Κατασκευαστές Αλουμινίου & Κλάδος Αλουμινίου, Αρχιτέκτονες – Μηχανικοί, Συνεργαζόμενοι Κλάδοι, Ξενοδόχοι, Πολιτεία, Παράγοντες, Προσωπικότητες, Δημοσιογράφοι
Οργάνωση: ENERGY MARKETING

Δείτε εδώ την επίσημη αναγγελία με όλες τις λεπτομέρειες του 15ου Συνέδριου «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές», καθώς και τη δυνατότητα συμμετοχής με προνομιακή τιμή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.