ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

AkzoNobel Design app: Η νέα εφαρμογή για αρχιτέκτονες και σχεδιαστές είναι εδώ

Η εταιρεία παραγωγής πουδρών ηλεκτροστατικής βαφής AkzoNobel ανέπτυξε και παρουσιάζει μια νέα «έξυπνη» και πολύ χρήσιμη ηλεκτρονική εφαρμογή, το AkzoNobel Design app, που δημιουργήθηκε ειδικά για τους επαγγελματίες του κλάδου των κατασκευών και της αρχιτεκτονικής δημιουργίας. Η εφαρμογή περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις αποχρώσεις και τις ιδιότητες των χρωμάτων πούδρας Interpon καθώς και των επιστρώσεων Trinar (υγρά PVDF) για τις μεταλλικές επιφάνειες.

Το AkzoNobel Design app, συμβατό μόνο με iPad προς το παρόν, προσφέρει εμπλουτισμένες γνώσεις σχετικά με τη χρήση των χρωμάτων πούδρας και των ειδικών υγρών χρωμάτων στα μεταλλικά στοιχεία των κτηρίων, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στον επαγγελματία να προδιαγράψει με πλήρη τεχνικά στοιχεία τους χρωματισμούς και την αντιδιαβρωτική προστασία των μεταλλικών επιφανειών, με αντιστοίχιση της κάθε κατηγορίας υλικού σε όλα τα διεθνή αναγνωρισμένα πρότυπα, όπως το QUALICOAT, το AAMA, το BS, το GSB, κ.ά.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

  • Product Finder: Επιλογή πουδρών μέσα από τη μεγαλύτερη διαθέσιμη γκάμα αποχρώσεων και εφέ, συμπεριλαμβανομένων και των μεταλλικών.
  • Πλήρη ταυτότητα τεχνικών χαρακτηριστικών για κάθε κωδικό πούδρας.
  • Color Picker: Εντοπισμός της πούδρας που αντιστοιχεί στην απόχρωση της επιλογής του ενδιαφερομένου. Αρκεί η χρήση φωτογραφικής μηχανής ή έτοιμων διαθέσιμων φωτογραφιών.
  • Δημιουργία εξατομικευμένου χρωματολογίου ανά έργο.
  • Specification Builder: Καθορισμός άρτιας τεχνικής προδιαγραφής της βαφής ανάλογα με τις απαιτήσεις και την τοποθεσία του έργου.
  • Χρήση των διεθνώς αναγνωρισμένων standards αντοχών των βαφών (AAMA, QUALICOAT, GSB, κ.ά.).
  • Track Record: Έργα σε όλο τον κόσμο, όπου έχουν χρησιμοποιηθεί πούδρες Interpon και υγρά Trinar.

Δωρεάν download της εφαρμογής Design app (διαθέσιμη μόνο για iPad) από εδώ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.