ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΝΕΟΚΕΜ: Συμμετέχει στην έκθεση XENIA από 25 έως 27 Νοεμβρίου στο METROPOLITAN EXPO

Στο περίπτερο της ΝΕΟΚΕΜ, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των χρωμάτων πούδρας και να ενημερωθούν για τις πλούσιες συλλογές υπερανθεκτικών χρωμάτων.

Η ΝΕΟΚΕΜ για ακόμη μία χρονιά συμμετέχει και προσκαλεί άπαντες στην έκθεση ΧΕΝΙΑ, το κορυφαίο εμπορικό forum για την Τουριστική Βιομηχανία.

Τα στελέχη της εταιρείας θα βρίσκονται στο Hall 2 Stand No A11/B13 για ανταλλαγή απόψεων και για να παρουσιάσουν στους επισκέπτες της έκθεσης όλες τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις & λύσεις που προσφέρει η NEOKEM στον τομέα των χρωμάτων πούδρας.

Κατά τη διάρκεια της XENIA αρχιτέκτονες, κατασκευαστές αλουμινίου, στελέχη ξενοδοχείων, τουριστικών καταλυμάτων, εστίασης αλλά και villa owners του κλάδου θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά, σε μεγάλες επιφάνειες, την εφαρμογή του συνόλου των αποχρώσεων της ανανεωμένης Prisma Collection, η οποία περιλαμβάνει 50 υπερανθεκτικές, όμορφες αποχρώσεις χρώματος πούδρας.

Επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το έντυπο υλικό της εταιρείας, τα ανανεωμένα χρωματολόγια καθώς και δοκίμια χρωμάτων.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθούν στο χώρο της έκθεσης παράλληλες εκδηλώσεις όπως το ONEliving Project, το Digi Hotel stage και το The Red Spot Stage, τις οποίες μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου.

Η ΝΕΟΚΕΜ θα βρίσκεται στο  Hall 2 Stand No A11/B13

Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας

  • Σάββατο: 10:00-18:30
  • Κυριακή: 10:00 – 18:30
  • Δευτέρα: 10:00-18:00

Εκθεσιακός χώρος

METROPOLITAN EXPO Εκθεσιακό Κέντρο
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Κατεβάστε την πρόσκλησή σας εδώ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.