ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Νέα πιστοποίηση για τη σειρά SUPREME S77 από τον Γαλλικό φορέα CSTB

Το προηγμένο ανοιγόμενο σύστημα SUPREME S77 της ALUMIL είναι το πρώτο ελληνικό αρχιτεκτονικό σύστημα που λαμβάνει πιστοποίηση από το Γαλλικό Ινστιτούτο CSTB. Το πιστοποιητικό του συστήματος είναι διαθέσιμο μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του κέντρου πιστοποιήσεων CSTB στη διεύθυνση http://evaluation.cstb.fr/fr/avis-technique/detail/6-18-2385_v1/.

Με τη νέα αυτή πιστοποίηση δίνεται η  δυνατότητα ανάληψης δημόσιων αλλά και ιδιωτικών έργων στη γαλλική αγορά, με ιδιαίτερη έμφαση στους διάφορους τρόπους τοποθέτησης των κουφωμάτων.

Επιπλέον, η καθετοποιημένη γραμμή παραγωγής και συρραφής των προφίλ της ALUMIL αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα απόκτησης του συγκεκριμένου πιστοποιητικού, καθώς οι αυστηρές προδιαγραφές που τηρούνται αναδεικνύουν τις εξαιρετικές επιδόσεις της κορυφαίας σειράς SUPREME S77.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.