ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Δηλώνει «παρούσα» φέτος και στην έκθεση XENIA 2022!

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η Europa θα βρίσκεται στη μεγάλη έκθεση του τουρισμού που θα διεξαχθεί στο METROPOLITAN EXPO.

Πέμπτη συνεχόμενη χρονιά της έκθεσης XENIA και η Europa δηλώνει δυναμικά «παρούσα»! Η μεγάλη έκθεση του τουρισμού θα διεξαχθεί στο METROPOLITAN EXPO στο αεροδρόμιο στις 26 – 28 Νοεμβρίου.

Το περίπτερο της Europa θα βρίσκεται στο Hall 2 Stand D06 – E05 και η εταιρεία θα παρουσιάσει όλα τα νέα συστήματά της, καθώς και τις ξενοδοχειακές λύσεις που διαθέτει στην προϊοντική της γκάμα σε κάθε κατηγορία προϊόντων!

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία συνομιλώντας με τα στελέχη του Τμήματος Έργων της Europa να ενημερωθούν για τις υποστηρικτικές υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία στο σύνολο ενός έργου, αλλά και τα πρότυπα ποιότητας που ακολουθεί σε όλα τα επίπεδα.

Ειδικότερα σε επίπεδο νέων προϊόντων έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη νέων συστημάτων σε ειδικές κατηγορίες κατασκευών, σε αυτοματισμούς και ιδιαίτερα σε μια μεγάλη γκάμα αισθητικών και χρωματικών επιλογών με έμφαση στα νέα χρώματα κλάσης 2, τα οποία προδίδουν έως και 3 φορές υψηλότερη προστασία από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας.

ARCHITECT LAB

Στο πλαίσιο της έκθεσης διεξάγεται και η έκθεση με τίτλο ARCHITECT LAB. To ARCHITECT LAB είναι ένα νέο πρωτοποριακό project, αφιερωμένο αποκλειστικά στα καινοτόμα αρχιτεκτονικά υλικά και στις καινοτόμες λύσεις κατασκευής, που «προσκαλεί» αρχιτέκτονες, διακοσμητές και μηχανικούς σε μια δημιουργική σύζευξη με τις σύγχρονες ανάγκες των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Το project θα αναπτυχθεί στο Hall 2 της έκθεσης, σε 800 τ.μ. και το stand της Europa θα βρίσκεται στο Stand 15 όπου θα παρουσιαστεί το συρόμενο σύστημα Minimal Frame της εταιρείας. Το σύστημα που επιτυγχάνει εξαιρετικές επιδόσεις και λειτουργικότητα με το μικρότερο εμφανές πλαίσιο αλουμινίου και έχει βραβευτεί με το Red Dot Award2022 για το εξαιρετικό design του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.