ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΚΑΣ Πειραιά: Το πρόγραμμα της ημερίδας για την εξοικονόμηση ενέργειας (01/11 – 18:00)

Στον Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» στην Νίκαια, η Ένωση Κατασκευαστών Αλουμινίου Σιδήρου διοργανώνει ειδική ημερίδα για τους κατασκευαστές, με πλούσια και σύγχρονη θεματολόγια που ενδιαφέρει κάθε επαγγελματία του κλάδου.

Η Ένωση Κατασκευαστών Αλουμινίου Σιδήρου (ΕΝΚΑΣ Πειραιά) για μία ακόμη φορά, πάντα κοντά στον κατασκευαστή, διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Νέα προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας: Προκλήσεις & ευκαιρίες» την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023 στον Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος», Θηβών 245, Νίκαια.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση των κατασκευαστών πάνω σε φλέγοντα ζητήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Κύρια θέματα της ημερίδας είναι:

  • Προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας.
  • Προβλήματα και οι προκλήσεις του κλάδου.
  • Αποτελέσματα κλαδικής έρευνας.

Επίσης, θα συζητηθούν από τους ομιλητές κατά τη διάρκεια της ημερίδας και άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Την τρέχουσα περίοδο πολλές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα στα κατασκευαστικά τους λόγω έλλειψης εξειδικευμένου προσωπικού. Στο θέμα της εκπαίδευσης και της πιστοποίησης γίνονται πολλά σεμινάρια από βιομηχανίες και έτσι δίνεται η δυνατότητα στους κατασκευαστές να παρακολουθήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο.

Η παρουσία των κατασκευαστών στην ημερίδα είναι θεμιτή και αναγκαία για να ακουστούν τα προβλήματά τους, ώστε αυτά να συζητηθούν με άλλους συναδέλφους με στόχο την εξεύρεση λύσεων. Η συμμετοχή στην ΕΝΚΑΣ και στις δράσεις της είναι μια κίνηση αμφίδρομη από την οποία προκύπτουν σημαντικά οφέλη.

Πρόγραμμα ημερίδας

  • 18.00 μ. μ. – 18.30 μ. μ. Προσέλευση μελών – ́Εναρξη
  • 18.30 μ. μ. – 18.45 μ. μ. Χαιρετισμός Προέδρου ΕΝΚΑΣ, κ. Δημήτρη Τσελεπή
  • 18.45 μ. μ. – 19.00 μ. μ. Χαιρετισμοί επισήμων
  • 19.00 μ. μ. – 19.30 μ. μ. Παρουσίαση Κλαδικής ́Ερευνας, Δρ. Μαρία Κοεμτζή
  • 19.30 μ. μ. – 19.45 μ. μ. Ερωτήσεις – Συζήτηση
  • 19.45 μ. μ. – 20.00 μ. μ. Χαιρετισμοί χορηγών
  • 20.00 μ. μ. – 20.45 μ. μ. Προγράμματα Εξοικονόμησης Ενέργειας, Δρ. Στέλιος Λαμπρακόπουλος
  • 20.45 μ. μ. – 21.00 μ. μ. Ερωτήσεις – Συζήτηση
  • 21.00 μ. μ. – 21.15 μ. μ. Χρήση λογισμικού για την έκδοση των απαραιτήτων εγγράφων για τα προγράμματα Εξοικονόμησης Ενέργειας κ. Παναγιώτης Γαλατάς

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει ελαφρύ δείπνο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.