ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Παρούσα στην THE ARCHITECT SHOW 2022 με το νέο EOS 60 ID Hybrid!

Για τρίτη χρονιά η Europa θα συμμετάσχει στην έκθεση THE ARCHITECT SHOW, παρουσιάζοντας το νέο σύστημα industrial αισθητικής EOS 60 ID Hybrid.

Η Europa συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην THE ARCHITECT SHOW 2022 (tAS), παρουσιάζοντας το νέο σύστημα EOS 60 ID Hybrid. Η tAS διεξάγεται στο εκθεσιακό METROPOLITAN EXPO το Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και το stand της εταιρείας βρίσκεται στο Cluster D, stand 12.

Η έκθεση απευθύνεται αποκλειστικά στο ιδιαίτερο κοινό της Αρχιτεκτονικής και του design, αποσκοπώντας να αποτελέσει ένα δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στις εταιρείες που προάγουν την καινοτομία και τη σύγχρονη τεχνολογία στον χώρο των υλικών και της κατασκευής με Αρχιτέκτονες, Σχεδιαστές, Μηχανικούς και Επιχειρηματίες Real Estate.

Η tAS επικεντρώνεται στην ανταλλαγή γνώσεων και καινοτόμων ιδεών, ενώ αποτελεί κανάλι διαλόγου μεταξύ όλων των ενδιαφερόμενων μερών μέσω μιας σειράς επιμελημένων σεμιναρίων, συνεδρίων, εκθέσεων, εκπαιδευτικών και εμπνευσμένων διαλέξεων.

Το νέο σύστημα industrial αισθητικής EOS 60 ID Hybrid θα παρουσιαστεί στο κοινό του THE ARCHITECT SHOW 2022

Σε αυτό το πλαίσιο, η Europa προβάλει το νέο σύστημα industrial αισθητικής, EOS 60 ID Hybrid, το οποίο αποτελεί ένα σύστημα βιομηχανικής αισθητικής κατάλληλο για κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων. Είναι ένα σύστημα ιδανικό για αντικαταστάσεις παλαιών χαλύβδινων κουφωμάτων, διατηρώντας τον αρχιτεκτονικό χαρακτήρα του κτιρίου. Το σύστημα παράγεται σε δύο εκδόσεις για διαφορετικά επίπεδα θερμομόνωσης (Advanced και Standard).

Οι μηχανικοί του Τμήματος Έργων της Europa θα στελεχώσουν το περίπτερο και θα παρευρίσκονται για να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες και να τους ενημερώσουν αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες Europa!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.