ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε.: Ηλεκτρονική γωνιάστρα με δύο ανεξάρτητες κεφαλές ITACA SOLUTION

Μία ηλεκτρονική γωνιάστρα, με δύο ανεξάρτητες κεφαλές σε κάθε πλευρά (για ψυχρό και thermo) κορυφαίας ποιότητας και αξιοπιστίας.

 

Η ITACA SOLUTION διατίθεται από την εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. και είναι μία ηλεκτρονική γωνιάστρα, με δύο ανεξάρτητες κεφαλές σε κάθε πλευρά (για ψυχρό και thermo).

Η ITACA επιτρέπει τη καταχώρηση κωδικών των προφίλ στο computer της γωνιάστρας, μαζί με όλες τις ρυθμίσεις (οι δύο κάτω κεφαλές για πάτημα σε ψυχρό, οι δύο πάνω κεφαλές για πάτημα σε thermo, αυτόματη ρύθμιση του διχάλου και των μαχαιριών στο μέσα – έξω, καθώς και στο πάνω – κάτω και στο αριστερά – δεξιά).

Όταν ξαναζητηθεί ο ίδιος κωδικός προφίλ από τον χειριστή, δίνοντας μόνο το νούμερο του προφίλ, ρυθμίζονται αυτόματα οι τέσσερις κεφαλές της μηχανής, καθώς και το μεσαίο δίχαλο, ενώ με τα ίδια μαχαίρια μπορεί να πατήσει όλα τα προφίλ οποιασδήποτε σειράς.

Η ITACA είναι ιδανική για κατασκευαστές που δουλεύουν διαφορετικές σειρές αλουμινίου αφού προσφέρει ευκολία στη ρύθμιση, ταχύτητα, καθώς και αποφυγή οποιουδήποτε λάθους κατά τη διαδικασία των ρυθμίσεων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button