ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

AkzoNobel: Αυξημένη αντοχή στις εκδορές με πούδρες βαφής matt X-Pro!

Με τις X-Pro αρχιτεκτονικές πούδρες βαφής, τα μεταλλικά στοιχεία προστατεύονται κατά τη διάρκεια της φόρτωσης, της μεταφοράς και της συναρμολόγησης, διατηρώντας άθικτη την εμφάνισή τους για πολλά χρόνια.

Η AkzoNobel πρωτοπορεί και πάλι, και με την τεχνολογία X-Pro (Extra Protection) αναβαθμίζει όλες τις σκουρόχρωμες λείες matt αρχιτεκτονικές πούδρες. Οι πούδρες Interpon X-Pro έχουν αυξημένη αντοχή σε γρατζουνιές και λοιπές φθορές κατά τον χειρισμό στο βαφείο, στη συσκευασία και μεταφορά, στην κατασκευή, εγκατάσταση και σε όλη τη διάρκεια ζωής των βαμμένων μεταλλικών επιφανειών.

Οι πούδρες βαφής είναι η πιο αειφόρος εφαρμογή χρώματος που είναι διαθέσιμη στις μέρες μας: Αρχιτεκτονικά στοιχεία από αλουμίνιο ή χάλυβα παραδίδονται σε ένα πιστοποιημένο βαφείο, ψεκάζονται με πούδρα βαφής ηλεκτροστατικά φορτισμένη που προσκολλάται στο γειωμένο μέταλλο, και στη συνέχεια θερμαίνονται σε φούρνο όπου η πούδρα μετατρέπεται σε φιλμ χρώματος μέσα από μία διαδικασία πολυμερισμού, καλύπτοντας και προστατεύοντας ολόκληρο το μεταλλικό στοιχείο. Η περίσσεια πούδρας ανακυκλώνεται στην καμπίνα βαφής και επαναχρησιμοποιείται.

Αυτή η διαδικασία εμφανίζει όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της προκατασκευής, με σημαντικά οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη. Η μεταφορά και η συναρμογή, όμως, μπορεί να εμπεριέχουν κινδύνους για το προστατευτικό στρώμα χρώματος σε κάποια προκατασκευασμένα στοιχεία – συγκεκριμένα, γρατζουνιές και θαμπώματα. Η AkzoNobel Πούδρες Βαφής ανέπτυξε μια νέα τεχνολογία ώστε αυτοί οι κίνδυνοι να ελαχιστοποιούνται, και την εφαρμόζει σε όλες τις σκουρόχρωμες matt αποχρώσεις που προσφέρει στην αγορά: την τεχνολογία X-Pro.

H τεχνολογία X-Pro προσδίδει στα χρωματισμένα αρχιτεκτονικά στοιχεία ακόμα μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στις επιφανειακές φθορές, και δίνει ακόμα περισσότερες δυνατότητες για την ενίσχυση της εμφάνισης και της μακροζωίας των κτιρίων, χωρίς ανησυχία για φθορές σε πόρτες ή παράθυρα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς ή της εφαρμογής στο εργοτάξιο.

Η εισαγωγή της τεχνολογίας X-Pro στην παραγωγή των χρωμάτων Interpon, καταδεικνύει την εξελισσόμενη στρατηγική καινοτομίας και τη δέσμευση της εταιρείας να παρέχει στην αγορά πρόσβαση σε ολοένα και ανθεκτικότερες πούδρες βαφής, στην ευρύτερη δυνατή γκάμα αποχρώσεων και τελειωμάτων, ώστε να ικανοποιείται και η πιο δημιουργική φαντασία.

…H τεχνολογία X-Pro προσδίδει στα χρωματισμένα αρχιτεκτονικά στοιχεία ακόμα μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στις επιφανειακές φθορές…

Με τις X-Pro αρχιτεκτονικές πούδρες βαφής, τα μεταλλικά στοιχεία προστατεύονται κατά τη διάρκεια της φόρτωσης, της μεταφοράς και της συναρμολόγησης, διατηρώντας άθικτη την εμφάνισή τους για πολλά χρόνια.

Η ενισχυμένη αντοχή στις εκδορές που προσφέρει η Interpon X-Pro επαληθεύεται με το Martindale Test (CEN/TS 16611:2016), μια εργαστηριακή δοκιμή ακριβείας που προσομοιάζει τις επιφανειακές φθορές, σε ειδική διάταξη και μηχανική καταπόνηση στο φιλμ βαφής.

Ένα νέο τεχνολογικό επίτευγμα με θεαματικά, ήδη, αποτελέσματα, η τεχνολογία X-Pro δείχνει τις δυνατότητες της AkzoNobel στην έρευνα και την καινοτομία, καθώς και τη φροντίδα της για όλα τα στάδια της κατασκευής: πριν το εργοτάξιο, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.