ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Εξάγει τα προϊόντα της σε πάνω από 70 χώρες!

H ALUMINCO ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1982, με όραμα και ισχυρή επιχειρηματική κουλτούρα. Από την πρώτη κιόλας ημέρα έθεσε ως στόχο την καινοτομία και πρωτοπορία στον τομέα της συνεχούς έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής πιστοποιημένων προϊόντων αλουμινίου που ανταποκρίνονται ποιοτικά, αισθητικά και λειτουργικά στις απαιτητικές και ταχύτατα εξελισσόμενες αγορές.

Ο σταθερά δυναμικός της ρόλος στην ελληνική αγορά, η συνεχής ανάπτυξη σε αγορές του εξωτερικού και οι πολύ-επίπεδες επενδύσεις σε εξοπλισμό υποδομής και ανθρώπινο προσωπικό ανέδειξαν σταδιακά την εταιρεία ανάμεσα στις ηγετικές ελληνικές βιομηχανίες αλουμινίου και στις πλέον σεβαστές και αναγνωρίσιμες παγκοσμίως.

Το δίκτυο διανομής της ALUMINCO εξυπηρετεί τις πιο σημαντικές αγορές της Ευρώπης, της Αφρικής, της Ασίας και της Αμερικής, διανέμοντας προϊόντα αλουμινίου σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως. Σήμερα οι εξαγωγές καλύπτουν πάνω από το 50% του κύκλου εργασιών της και διαγράφουν συνεχώς ανοδική πορεία χάρη σε μία ξεκάθαρη στρατηγική που στηρίζεται στην τεχνολογική υπεροχή των νέων προϊόντων, τη θετική εμπειρία του πελάτη και την αξιοποίηση νέων αγορών.

Η εξωστρέφεια λοιπόν είναι γραμμένη με κεφαλαία γράμματα στη γενετική κληρονομιά της ALUMINCO. Το πρωτοποριακό πνεύμα και το πάθος για καινοτομία του ιδρυτή της, κ. Θεοδωρή Καρρά διατηρείται αναλλοίωτο από τη νέα γενιά που έχει αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης και έχει περάσει σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό και σε κάθε συνεργάτη της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.