ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

ELVIAL: Λάμπρυνε με τη συνολική παρουσία της την INFACOMA

Με παρακαταθήκη πρόσφατες επιτυχημένες συμμετοχές σε διεθνείς και εγχώριες διοργανώσεις, η ELVIAL εμφανίστηκε πιο λαμπερή από ποτέ στη φετινή INFACOMA, συγκεντρώνοντας συντριπτικά τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, με σημαντικές παρουσίες από όλο τον οικοδομικό κλάδο.

Αισθητική, άνεση και άψογη φιλοξενία ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία στον εκθεσιακό χώρο της ELVIAL, με τους εκατοντάδες επισκέπτες να το απολαμβάνουν. Στην αρχιτεκτονική του χώρου κυριάρχησε το λευκό χρώμα, εκφράζοντας έτσι την καθαρότητα των αποφάσεων και της στρατηγικής της επιχείρησης σε όλες της τις δραστηριότητες.

Η χημεία της εταιρείας με τους συνεργάτες της ήταν εμφανέστατη, αφού όλοι μαζί δημιούργησαν κλίμα θετικό και φιλικό, κάτι που συζητήθηκε έντονα από επισκέπτες, εκθέτες και διοργανωτές, οι οποίοι αναγνώρισαν πως πρόκειται ομολογουμένως για μια μεγάλη οικογένεια.

Την τιμητική τους είχαν τα νέα προϊόντα που παρουσιάστηκαν, αναδεικνύοντας την καινοτομία και κατακτώντας το κοινό.

Ιδιαίτερα, μάλιστα, αρχιτέκτονες και μηχανικοί είχαν πρωτόγνωρα μεγάλη συμμετοχή, για τους οποίους υπήρξε προγραμματισμένη, ειδικά σχεδιασμένη, ξενάγηση στα προϊόντα, με σύγχρονα μέσα, σε μικρές ομάδες, στο τέλος της οποίας όλοι οι συμμετέχοντες δήλωσαν εντυπωσιασμένοι.

Η υψηλή ποιότητα και τεχνολογία των συστημάτων XCLUSIVE αποτελούν το κλειδί για ανεξάντλητες δημιουργίες, προσφέροντας στον αρχιτέκτονα την απόλυτη ελευθερία για το σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων με ταυτότητα και υψηλή προστιθέμενη αξία, εξασφαλίζοντας πάντα πολύ υψηλές επιδόσεις.

Τα συστήματα XCLUSIVE Plus, και ιδιαίτερα το νέο συρόμενο σύστημα MINIMMAL Look, δίνουν βάθος στη θεωρία του minimal, που βασίζεται στην απλότητα και τη λιτότητα.

Το MINIMMAL Look παρουσιάστηκε για πρώτη φορά και απέδειξε ότι ήρθε για να ανατρέψει τα δεδομένα. Λιτές και δυναμικές γραμμές, σε συνδυασμό με μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, αναδεικνύουν την αίσθηση ελευθερίας και άνεσης. Το εξωτερικό περιβάλλον ενώνεται με το εσωτερικό του κτηρίου και αποτελεί τη φυσική του προέκταση. Μοναδικότητα αλλά και ασφάλεια, στεγανότητα και ευκολία κατασκευής, αποτελούν τα δυνατά σημεία του συστήματος, που το καθιστούν ξεχωριστό και πρωτοποριακό .

To ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη διοργάνωση, με μια παρουσία ανανεωμένη, επιβλητική και κυρίως με περιεχόμενο πλούσιο σε ιδέες νέων τεχνολογιών, πάντα με την εγγύηση μιας μεγάλης εταιρείας όπως η ELVIAL.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.