ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

NFRC + ift Rosenheim: Μία συνεργασία που διευκολύνει την πρόσβαση στην αγορά των Η.Π.Α.

Το δίκτυο συνεργασιών καθώς και η πολυετής εμπειρία του ift Rosenheim διευκολύνουν τους κατασκευαστές να αποκτήσουν έγκριση και πρόσβαση στην απαιτητική αγορά των Η.Π.Α.

Οι Η.Π.Α. θεωρούνται μία μεγάλη αγορά με υψηλά επίπεδα επενδύσεων και αυξανόμενη ζήτηση για ποιοτικά προϊόντα. Αυτό την καθιστά ενδιαφέρουσα αγορά για πολλούς ευρωπαίους κατασκευαστές παραθύρων, θυρών και προσόψεων. Ωστόσο, οι εταιρείες αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις κατά την είσοδό τους σε μία νέα αγορά (όπως η εφαρμογή άγνωστων απαιτήσεων έγκρισης και προτύπων).

Το δίκτυο συνεργασιών καθώς και η πολυετής εμπειρία του ift Rosenheim διευκολύνουν τους κατασκευαστές να αποκτήσουν έγκριση και πρόσβαση στην αγορά. Με τις δοκιμές του ift Rosenheim, οι κατασκευαστές δομικών στοιχείων μπορούν να λάβουν την πιστοποίηση NFRC για την αγορά των Η.Π.Α., χωρίς την ανάγκη μεγάλων μεταφορικών διαδρομών για τα δοκίμια.

Το NFRC (National Fenestration Rating Council) αποτελεί ένα ανεξάρτητο σύστημα για την αξιολόγηση και σήμανση της ποιότητας και της ενεργειακής απόδοσης δομικών στοιχείων όπως παραθύρων, θυρών, φεγγιτών και προσόψεων. Στις Η.Π.Α., η πιστοποίηση NFRC είναι βασικό στοιχείο / δεδομένο στη βιομηχανία και ως εκ τούτου, αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα για την επιτυχή πώληση των δομικών στοιχείων. Η σήμανση NFRC περιλαμβάνει την πιστοποίηση του μονωτικού γυαλιού σύμφωνα με το πρότυπο ASTM 2190, καθώς και τη δοκιμή / αξιολόγηση της τιμής U, του συντελεστή μεταφοράς θερμότητας, της φωτοπερατότητας, της διαρροής αέρα και της αντίστασης στη συμπύκνωση.

Πλεονεκτήματα μέσω του ift:

  • δοκιμές και επαληθεύσεις για την πιστοποίηση του μονωτικού γυαλιού σύμφωνα με το πρότυπο ASTM 2190,
  • απαραίτητες δοκιμές, όπως επίσης υπολογισμοί / προσομοιώσεις για την πιστοποίηση NFRC, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας δοκιμής νέων συστημάτων σε ειδικό θερμικό κουτί (Hot Box) για επικυρώσεις NFRC και επαληθεύσεις USA EnergyStar,
  • υποστήριξη για περαιτέρω διεθνείς δοκιμές και πιστοποιήσεις.

Το φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρει το ift Rosenheim (το οποίο είναι μοναδικό στην Ευρώπη), δημιουργεί συνέργειες στον προγραμματισμό των δοκιμών, εξοικονομεί κόστη παράδοσης / αποστολής και μειώνει τον απαιτούμενο χρόνο, καθώς όλες οι απαραίτητες δοκιμές πραγματοποιούνται στη Γερμανία.

Ειδικά δωρεάν σεμινάρια 22/04, 10/06 και 18/09

Για την καλύτερη ενημέρωση και για περισσότερες πληροφορίες, έχουν ήδη προγραμματιστεί τρεις ενημερωτικές ομιλίες (22/04/2024, 10/06/2024, 18/09/2024) από το NFRC και το ift Rosenheim. Σε αυτά τα δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια διάρκειας 45 περίπου λεπτών (στα αγγλικά), οι ειδικοί του ift και του συνεργάτη NFRC θα παρέχουν μία επισκόπηση της συνεργασίας και των πλεονεκτημάτων για τους κατασκευαστές. Στη συνέχεια, οι ομιλητές θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις που θα προκύψουν σχετικά με την πιστοποίηση NFRC και την πρόσβαση στην αγορά των Η.Π.Α.

Πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παραπάνω ενημερωτικές ομιλίες (όπως επίσης και για τη δωρεάν εγγραφή) μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο της ιστοσελίδας: https://www.ift-rosenheim.de/el/nfrc-ift-rosenheim.

Ποσειδώνας Κώτσιου

Project Engineer
Executive Management

+30 2310 692041
kotsiou@ift-rosenheim.de

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.