ΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Επιλογή των συστημάτων EXALCO σε εξοχική κατοικία στην Κίσσαμο Χανίων

1var

Μια υπέροχη κατοικία στα Χανιά της Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στη Κίσσαμο, στην άκρη ενός βραχώδους γκρεμού και με θέα το απέραντο γαλάζιο, σχεδίασε και επιμελήθηκε το γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο του κ. Βαρουδάκη. Πρόκειται για ένα σπίτι σχεδόν χωρίς καθόλου τοίχους, το οποίο συγκαταλέγεται στις πέντε καλύτερες βίλες της Μεσογείου.

Το εν λόγω αρχιτεκτονικό επίτευγμα προστατεύεται τέλεια και διαθέτει κορυφαία αισθητική χάρη στην τεχνολογία και τα προϊόντα της EXALCO. Τα συστήματα που επέλεξε ο αρχιτέκτονας και χρησιμοποιήθηκαν στο συγκεκριμένο έργο είναι το συρόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή, ιδανικό για μεγάλα ανοίγματα, ALBIO 235 και η κινητή περσίδα ALBIO SOLAR 100.

Στην υπερσύγχρονη αυτή κατοικία της Κρήτης γυρίστηκε και το πρόσφατο διαφημιστικό σποτ της EXALCO με τον Αντώνη Σρόιτερ, όπου παρουσιάζονται με μοναδικό τρόπο οι αξίες της εταιρείας καθώς και οι λόγοι για τους οποίους μπορεί και διατηρείται στην κορυφή των εξελίξεων.

04_varoudakis5-copy

235Συρόμενο-ανασηκώμενο σύστημα με θερμοδιακοπή ALBIO 235

Η σειρά ALBIO 235 χαρακτηρίζεται από πολυτέλεια στο σχεδιασμό με λιτές ίσες γραμμές, ενώ είναι ιδανικό για μεγάλα ανοίγματα, με προφίλ υψηλών αντοχών και ροπών αδρανείας. Παρουσιάζει κορυφαία επίδοση στη θερμομόνωση χάρη στα πολυαμίδια 24 χιλ. και 34 χιλ. στις πολυθάλαμες θερμομονωτικές προσθήκες. Η στεγανότητα εξασφαλίζεται από λάστιχα EPDM καθώς και από τον ειδικό ανασηκώμενο-συρόμενο μηχανισμό κύλισης. Παράλληλα, ο μηχανισμός αυτός δίνει τη δυνατότητα για υάλωση μεγάλης επιφάνειας και πάχους, αφού μπορεί να κινεί φύλλα βάρους μέχρι και 200 κιλά.

2

Σύστημα εξωτερικής σκίασης ALBIO SOLAR 100

solar_100_on_albio102Το σύστημα ALBIO SOLAR 100 αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για εξωτερική σκίαση κτηρίων, με χρήση περσίδων αλουμινίου σχήματος ατράκτου. Το σύστημα περιλαμβάνει τόσο τα προφίλ των περσίδων όσο και τα προφίλ που χρησιμοποιούνται ως οδηγοί για την στήριξη των περσίδων. Μία ολοκληρωμένη γκάμα εξαρτημάτων που εξασφαλίζει στο σύστημα απόλυτη ακρίβεια και ευκολία τοποθέτησης σε κάθε κτήριο. Επίσης, διαθέτει μηχανισμούς για έλεγχο της κίνησης στις περσίδες με δυνατότητα τηλεχειρισμού.

Η συμβατότητα του ALBIO SOLAR 100 με τα συστήματα υαλοπετασμάτων της EXALCO δίνει απεριόριστες δυνατότητες αρχιτεκτονικών αυτοσχεδιασμών στις προσόψεις κτηρίων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.