ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

HERMIS: Δημοφιλής στην αγορά η νέα πρωτοποριακή γωνιάστρα της εταιρείας

Η νέα γωνιάστρα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς και του επαγγελματία!

Η καταξιωμένη ελληνική εταιρεία κατασκευής μηχανημάτων κατεργασίας HERMIS, με 40 συναπτά έτη προσφοράς στον κλάδο, παρουσιάζει το νέο της δημιούργημα που έρχεται να πλαισιώσει την πλούσια γκάμα της. Πλέον η εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρει στον επαγγελματία κατασκευαστή τη δική της πρόταση όσον αφορά στις γωνιάστρες, με την υψηλή ποιότητα και υποστήριξη που χρόνια χαρακτηρίζει την HERMIS.

Η νέα γωνιάστρα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς και του επαγγελματία και στόχο έχει να αποτελέσει μία άκρως ανταγωνιστική πρόταση, με τιμή έκπληξη!

Από τα μεγάλα της πλεονεκτήματα είναι αφενός τα διπλά «μαχαίρια» με απαιτούμενη πίεση μόνο 5 ατμόσφαιρες και αφετέρου τα πτυσσόμενα μπράτσα για την ευκολότερη κατεργασία των προφίλ. Τα μπράτσα όταν δεν απαιτείται η χρήση τους μαζεύουν ώστε να μην πιάνουν χώρο.

Επιπρόσθετα, η νέα πρόταση της HERMIS είναι πολύ εύκολη στη ρύθμιση, με υψηλή εργονομία, οδηγώντας σε κατακόρυφη αύξηση της παραγωγικότητας.

Η διάθεση της νέα γωνιάστρας έχει ήδη ξεκινήσει στην ελληνική αγορά και καλύπτεται από τη γνωστή μεταξύ των επαγγελματιών υποστήριξη της εταιρείας HERMIS, η οποία φροντίζει να ανταποκρίνεται άμεσα και με πλήρη επαγγελματισμό σε κάθε αίτημα των πελατών της.

Πληροφορίες:
Βαγγέλης Χαρκοφτάκης, τηλ. 6932.420503
www.hermis.gr

Τα μπράτσα είναι πτυσσόμενα και μαζεύουν όταν δεν απαιτείται η χρήση τους για να μην πιάνουν χώρο

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button