ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL: Νέες χωνευτές τυπολογίες για το συρόμενο / ανασυρόμενο SMARTIA M450

Το SMARTIA M450 της ALUMIL είναι ένα σύστημα νέας γενιάς για συρόμενα και ανασυρόμενα που διαθέτει πλέον νέες λύσεις για χωνευτά κουφώματα.

Το SMARTIA M450 της ALUMIL είναι ένα σύστημα νέας γενιάς για συρόμενα και ανασυρόμενα, που ανταποκρίνεται ιδανικά στις απαιτήσεις των σύγχρονων κτιρίων. Εκτός από τη minimal σχεδίασή του (βασικό πλάτος 45 χιλ., με 25 χιλ. εμφανές αλουμίνιο στο σημείο της επαλληλίας), το M450 προσφέρει υψηλή θερμομόνωση, διαθέτει οδηγό με κρυφή απορροή υδάτων και προσφέρει κατασκευαστική ευελιξία.

Πρόσφατα, έγιναν διαθέσιμες οι νέες λύσεις της σειράς για χωνευτά κουφώματα. Ο πατενταρισμένος σχεδιασμός των χωνευτών τυπολογιών δίνει τη δυνατότητα για ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης (πιστοποιημένο Uf από 1,3 W/m2K), ενισχύοντας το σύστημα στην κάλυψη αυξημένων απαιτήσεων για ενεργειακά κτίρια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.