ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΣυνεντευξεις

ETEM: Τεχνογνωσία & αξιοπιστία μισού αιώνα

Ποιότητα, εμπειρία, τεχνογνωσία, αξιοπιστία, σεβασμός, με πέντε λέξεις ο Δ/ντής Οperations & Μarketing της ETEM, Ιωάννης Χρυσάφης περιγράφει την ιστορική εταιρεία που κλείνει φέτος 50 χρόνια παρουσίας και προσθέτει με νόημα ότι «η ΕΤΕΜ δεν βρίσκεται απλά στο σπίτι σας, αλλά όπου υπάρχει ένα παράθυρο…».

Ακολουθεί η άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κ. Χρυσάφη που έχει φιλοξενηθεί στο blog της ETEM.

  • Τι είναι η ΕΤΕΜ για εσάς και ποιο μήνυμα θα θέλατε να περάσετε στους πελάτες σας;

Η ΕΤΕΜ είναι η ιστορικότερη εταιρεία διέλασης αλουμινίου στη χώρα μας. Είναι μια εταιρεία με πολυετή εμπειρία, σαφές όραμα και σταθερές αξίες. Προτεραιότητά της, από το ξεκίνημα της έως και σήμερα, είναι η κατανόηση των αναγκών του πελάτη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στα 50 χρόνια παρουσίας της, έχει επιτύχει να καθιερωθεί σε μία πλήρως ανταγωνιστική αγορά, εξυπηρετώντας με ακεραιότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια τις ανάγκες των καταναλωτών με προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας.

  • Φέτος κλείνετε τα 50 χρόνια, τι σημαίνει αυτό για εσάς και τους συνεργάτες σας;

Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, καθώς σηματοδοτεί και υπενθυμίζει την «κληρονομιά μας», τις σχέσεις εμπιστοσύνης που χτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια με το δίκτυο συνεργατών μας, αλλά και όλες τις «πρωτιές» που πραγματοποιήσαμε στο πέρασμα των ετών.

Ίσως δεν είναι ευρέως γνωστό, αλλά η ΕΤΕΜ είναι η πρώτη εταιρεία που σχεδίασε και παρήγαγε ολοκληρωμένα συστήματα αλουμινίου στην Ελλάδα, ενώ εφάρμοσε το πρώτο υαλοπέτασμα σε υψηλό κτήριο, στις αρχές του 1970, στον πασίγνωστο Πύργο Αθηνών.

Μία ακόμα τεράστια επιτυχία της εταιρείας, που αξίζει να αναφέρουμε, είναι ότι από το 2013, η ΕΤΕΜ κατάφερε κάτι μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.  Την πιστοποίηση παραγωγής και προμήθειας προφίλ αλουμινίου στην αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Όλη αυτή η τεχνογνωσία αλλά και οι καινοτόμες πρακτικές που εφαρμόστηκαν για την κάλυψη των αναγκών των πιο απαιτητικών κατασκευαστών αυτοκινήτων στην Ευρώπη, μεταφέρεται αυτούσια στον σχεδιασμό και την παραγωγή ενός αρχιτεκτονικού συστήματος που θα μπει στο χώρο σας.

Ο Δ/ντής Οperations & Μarketing της ETEM, Ιωάννης Χρυσάφης
  • Πώς θα περιγράφατε την ΕΤΕΜ με 5 λέξεις;

Ποιότητα: Γιατί δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι λιγότερο από το καλύτερο για ένα προϊόν που για τους περισσότερους θεωρείται ως επένδυση για τα επόμενα 40 χρόνια.

Εμπειρία: Γιατί τα πρώτα μας ενεργειακά συστήματα σχεδιάστηκαν στο τέλος της δεκαετίας του ’80.

Τεχνογνωσία: Γιατί είμαστε η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που έχουμε καταφέρει να διαπρέψουμε στην πιο απαιτητική και με τα υψηλότερα στάνταρτ αγορά, αυτή του αυτοκινήτου.

Αξιοπιστία: Γιατί τα προϊόντα μας δεσπόζουν αγέρωχα σε όλα τα μεγάλα έργα που έχουμε αναλάβει και τα συναντούμε στον δρόμο μας καθημερινά, εδώ και 50 χρόνια.

Σεβασμός: Προς τον άνθρωπο, τον καταναλωτή, τους συνεργάτες μας, την κοινωνία και το περιβάλλον.

  • Ποιοι είναι οι λόγοι για να επιλέξει κάποιος την ΕΤΕΜ;

Η απόφαση που αφορά στην εγκατάσταση ή αλλαγή κουφωμάτων, είναι στην ουσία μια απόφαση που ορίζει κι αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής του χρήστη του προϊόντος, ενώ είναι συνδεδεμένη και με την εξοικονόμηση χρημάτων βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα.

Μέσα από την επιλογή συστημάτων ΕΤΕΜ, ο χρήστης δεν απολαμβάνει μόνο το σύστημα, αλλά και την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία που διέπει την εταιρεία εδώ και μισό αιώνα.

Σήμερα, η  ΕΤΕΜ, διαθέτει ένα μεγάλο και άρτια εκπαιδευμένο δίκτυο συνεργατών τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά που της επιτρέπει να παρέχει άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε πιθανό έργο.

  • Τι σημαίνει σπίτι με ΕΤΕΜ;

Πλήρης αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου! Σπίτι με ΕΤΕΜ σημαίνει ασφάλεια για εσάς και τους αγαπημένους σας, εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Παράλληλα, σημαίνει και σιγουριά, με τα υψηλής αισθητικής προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής μας.

Μην ξεχνάτε όμως ότι η ΕΤΕΜ δεν βρίσκεται απλά στο σπίτι σας, αλλά όπου υπάρχει ένα παράθυρο, δηλαδή σε όλα τα κτήρια που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στον άνθρωπο μία υπηρεσία ή να καλύψουν μία του ανάγκη.

  • Ποιο το impact της ΕΤΕΜ στην αγορά;

Η ΕΤΕΜ ανέκαθεν χάραζε την πορεία του κλάδου και διαμόρφωνε τις αξίες που πρέπει να διέπουν όλες τις εταιρείες που σχεδιάζουν και παράγουν ποιοτικά συστήματα αλουμινίου.

Σήμερα, με 50 χρόνια εμπειρίας, κοιτάμε το μέλλον και σχεδιάζουμε ακόμα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες που θα συνεχίζουν να αναβαθμίζουν τη ζωή των ανθρώπων και της κοινωνίας γενικότερα.

Μην ξεχνάμε ότι κατά τη διετία 2020-2021, δημιουργήθηκαν νέες κι πρωτόγνωρες συνθήκες που επαναπροσδιόρισαν τον τρόπο λειτουργίας όλων των εταιρειών παγκοσμίως.  Για εμάς, αυτές οι συνθήκες ορίζονται σαν εφαλτήριο περαιτέρω ανάπτυξης και επενδύσεων σε νέες πρακτικές και τρόπους υπεύθυνης λειτουργίας με μόνιμο προσανατολισμό τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.