ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

METAL PLUS: Ο απόλυτος συνεργάτης στο έτοιμο κούφωμα αλουμινίου και uPVC!

Η εταιρία τηρεί αυστηρά κάθε προδιαγραφή και πρότυπο ποιότητας, ώστε να είναι σε θέση να παράγει αξιόπιστο, ποιοτικό έτοιμο κούφωμα σε ανταγωνιστικές τιμές για τον επαγγελματία.

Βασικός στόχος της METAL PLUS είναι να γίνει ο απόλυτος και αξιόπιστος συνεργάτης των πελατών της σε όλη την Ελλάδα. Οι συνεργαζόμενοι με την εταιρεία επαγγελματίες γνωρίζουν, αντιλαμβάνονται και ζουν καθημερινά το τι σημαίνει «απόλυτος συνεργάτης».

Η δυναμική εταιρεία από τις Σέρρες κινείται ξεκάθαρα στο πλαίσιο της χονδρικής πώλησης κουφωμάτων αλουμινίου και uPVC, με απόλυτο σεβασμό απέναντι στους συνεργάτες της. Οι παραδόσεις χαρακτηρίζονται από μεγάλη συνέπεια και σεβασμό στη δουλειά του επαγγελματία, για αυτό εξάλλου και τηρούνται πολύ αυστηρά χρονοδιαγράμματα.

Το αποτέλεσμα της συνέπειας της METAL PLUS είναι πρωτίστως στρατηγική επιλογή της εταιρείας, αλλά συνεπικουρείται παράλληλα και από μία σειρά σημαντικών ενεργειών, όπως η κατάλληλη επιλογή προμηθευτών, οι οποίοι δημιουργούν ένα άρτιο υποστηρικτικό πλαίσιο για τον τελικό πελάτη της.

O Δ/νων Σύμβουλος της METAL PLUS, Δημήτρης Κωνσταντινίδης

Η χονδρική πώληση για την METAL PLUS είναι μία πολυσύνθετη διαδικασία που δεν εξαντλείται απλά στη γρήγορη παραγωγή ενός φθηνού κουφώματος, αλλά αφορά:

  • ένα τέλειο κούφωμα φτιαγμένο με όλες τις προδιαγραφές και με απόλυτο σεβασμό προς τον πελάτη,
  • ένα κούφωμα που θα δώσει αναγνωσιμότητα και ποιοτικές πωλήσεις στον συνεργάτη της εταιρείας μέσω της εκ του αποτελέσματος ικανοποίησης που θα έχει ο τελικός χρήστης.

Για αυτό και η METAL PLUS τηρεί αυστηρά κάθε προδιαγραφή και πρότυπο ποιότητας, ώστε να είναι σε θέση να παράγει αξιόπιστο, ποιοτικό κούφωμα σε ανταγωνιστικές τιμές για τα ελληνικά δεδομένα, παραμένοντας συνεχώς διπλά στους πελάτες της με αξιοπρέπεια και επαγγελματισμό.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ο Δ/νων Σύμβουλος της METAL PLUS, Δημήτρης Κωνσταντινίδης «κάθε συνεργασία, μικρή ή μεγάλη, αντιμετωπίζεται με εξέχοντα σεβασμό στις ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη, με στόχο να δοθεί η πλέον ιδανική και ενδεδειγμένη λύση στις ανάγκες του, ανεξάρτητα του πόσο πολύπλοκες ή απλές είναι αυτές».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.