ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

VIOMAL S.A.: Παρουσίασε σημαντικές καινοτομίες στην έκθεση R+T 2024

Στη Στουτγάρδη της Γερμανίας και συγκεκριμένα στη μεγάλη διεθνή έκθεση της πόλης R+T βρέθηκε η VIOMAL, παρουσιάζοντας σημαντικές καινοτομίες στον χώρο των συστημάτων σκίασης.

Η ΒΙΟΜΑΛ Α.Ε., κορυφαία ελληνική εταιρεία παραγωγής αλουμινίου σε ρολά, σήτες, συστήματα σκίασης και θυγατρική της Elval Halcor, ολοκλήρωσε με επιτυχία τη συμμετοχή της στην έκθεση R+T 2024, που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Messe Stuttgart. Η VIOMAL, μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης συμμετοχής σε διεθνείς εκθέσεις σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή, είχε δυναμική παρουσία στην R+T 2024, με μια ομάδα 12 στελεχών που συμμετείχαν.

Η ελληνική εταιρεία, στο εντυπωσιακό και φιλόξενο περίπτερο της, παρουσίασε καινοτόμα συστήματα σκίασης για οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές σε ένα ευρύ κοινό επαγγελματιών και δημιούργησε μια εμπειρία για το μέλλον των ρολών αλουμινίου και των συστημάτων σκίασης.

Η θυγατρική της Elval Halcor επενδύει συνεχώς και παραμένει επικεντρωμένη στον σχεδιασμό και την παραγωγή συστημάτων σκίασης που είναι πάντα πιστοποιημένα και, σε πολλές περιπτώσεις, κατοχυρωμένα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, επιτυγχάνοντας να προσφέρουν διαφοροποίηση και ουσιαστική καινοτομία στον τελικό χρήστη.

Η επίσημη παρουσίαση του διάτρητου VL Poly Shutter H32 Space και του μικροδιάτρητου VL Poly Shutter H32 DOT, του συστήματος γκαραζόπορτας VL Poly Shutter H77 καθώς και του VL ZIP Tech, του συστήματος κάθετης σκίασης με ZIP, στέφθηκε με επιτυχία.

Η μεγάλη διεθνής έκθεση R+T ήταν πάντα η πλέον σημαντική πλατφόρμα για όλους τους παραγωγούς στην ευρωπαϊκή αγορά σκίασης αλουμινίου και το παραδοσιακό σημείο συνάντησης με υπάρχοντες και δυνητικούς συνεργάτες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.