ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Δωρεά αγάπης στο Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η Μέλισσα»

Η κοινωνική προσφορά βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της δυναμικής εταιρείας παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων ALUMIL.

Για την ALUMIL, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη είναι έννοιες συνυφασμένες με την ταυτότητά της. Γι’ αυτό, η κοινωνική προσφορά βρίσκεται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της εταιρείας, με στόχο να συμβάλλει στη βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και έχουν ανάγκη την έμπρακτη βοήθεια και υποστήριξή μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία πραγματοποίησε δωρεά παιχνιδιών και ειδών υπόδησης στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η Μέλισσα», μια πράξη που έδωσε μεγάλη χαρά στα κορίτσια που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα.

Το Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η Μέλισσα» λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη από το 1921, παρέχοντας φροντίδα και προστασία σε κορίτσια που έχασαν τους γονείς τους ή προέρχονται από άπορες οικογένειες. Μέσα από ένα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον, «Η Μέλισσα» προσφέρει στα παιδιά αγάπη, ασφάλεια και σεβασμό, φροντίζει για την ψυχική τους υγεία, την πνευματική καλλιέργεια και την επαγγελματική τους αποκατάσταση και προωθεί τον θεσμό της αυτόνομης διαβίωσης μετά την ενηλικίωση.

Όσοι και όσες επιθυμούν, μπορούν να στηρίξουν το έργο του Ιδρύματος, πραγματοποιώντας δωρεές ειδών ή χρημάτων, προσφέροντας εθελοντική εργασία ή συμμετέχοντας σε δράσεις φιλοξενίας παιδιών που μπορεί να οδηγήσουν και σε αναδοχή.

Περισσότερες πληροφορίες για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε θα βρείτε εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.