ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Mparolas Aluminium Systems: Άριστη σχέση συνεργασίας με τον πελάτη!

Με διαρκή εξέλιξη των προϊόντων και του προσωπικού της, η εταιρεία αναλαμβάνει με αξιοπιστία και συνέπεια έργα σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

H Αφοί Μπαρόλα Ι.Κ.Ε. με διακριτικό τίτλο Mparolas Aluminium Systems είναι μια σύγχρονη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων αλουμινίου και μεταλλικών κατασκευών από το 1978.

Ιδρύθηκε από τον Χρήστο Ι. Μπαρόλα με έδρα της τη Χαλκίδα, Εύβοιας. Σήμερα με 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας και νέες ιδέες από τη δεύτερη γενιά της οικογένειας, εξελίσσεται και αποτελεί μια εταιρεία υψηλών παροχών υπηρεσιών στον χώρο του αλουμινίου. Με διαρκή εξέλιξη και βελτίωση των προϊόντων και του προσωπικού της, αναλαμβάνει με αξιοπιστία και συνέπεια έργα σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

Διαθέτει σύγχρονη μονάδα κατασκευής, με νέα εξελιγμένα μηχανήματα, καθώς και δύο εκθεσιακούς χώρους παρουσίασης συστημάτων αλουμινίου σε Χαλκίδα και Αθήνα, όπου ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τα συστήματα αλουμινίου που καλύπτουν της ανάγκες του. Η ποικιλία των κατασκευών που μπορεί να καλύψει, εκτείνεται από τα κουφώματα αλουμινίου έως τις πλέον σύνθετες αρχιτεκτονικές κατασκευές αλουμινίου και μέταλλου.

Κάθε έργο αποτελεί για την εταιρεία μία νέα πρόκληση που θέτει τον πήχη ψηλότερα, με στόχο την ευχαρίστηση και την άριστη σχέση συνεργασίας με τον πελάτη. Η πολύχρονη πείρα της εταιρείας και οι δεκάδες ικανοποιημένοι πελάτες της, την καθιστούν έναν από τους πιο έμπιστους, πιστοποιημένους συνεργάτες της Europa εδώ και χρόνια.

Η εταιρία διατηρεί δύο εκθεσιακούς χώρους.

  • Αθήνα, Μαρούσι: Λεωφόρος Κηφισίας 157, τηλ. 211 4040240
  • Χαλκίδα: Αρεθούσης 141, τηλ. 22210 76332

Πληροφορίες

Λεωφόρος Κηφισίας 157, Τ.Κ. 15124, Μαρούσι
Τηλέφωνο: 211.4040240, 6947997951
E-mail: showroom@mparolas.gr
Ιστός: mparolas.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.