ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Όλα τα βλέμματα στη νέα βιοκλιματική πέργκολα στην έκθεση XENIA

Σε ένα πλήρως ανασχεδιασμένο περίπτερο με motto “We Design Change”, η ALUMINCO ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τα νέα «προϊόντα» στη γκάμα της στην έκθεση XENIA.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της ALUMINCO στην έκθεση XENIA 2023, η οποία αποτελεί το επίκεντρο του ξενοδοχειακού κλάδου και meeting point του πιο δυναμικού community του ελληνικού Tουρισμού. Η δυναμική εταιρεία, μετά από τρεις άκρως πετυχημένες ημέρες, επιβεβαίωσε ότι αποτελεί σημαντικό εταίρο για τον ξενοδοχειακό κλάδο και την κορυφαία εμπορική συνάντηση των hoteliers από όλη την Ελλάδα.

Σε ένα πλήρως ανασχεδιασμένο περίπτερο με motto “We Design Change”, η ALUMINCO ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τα νέα «προϊόντα» στη γκάμα της, που είναι ήδη 4 μέσα στους τελευταίους 12 μήνες και έπεται συνέχεια! Τα νέα προϊόντα αντλούν από το DNA της εταιρείας την καινοτομία, την τολμηρή σχεδιαστική γλώσσα και τα μοναδικά χαρακτηριστικά.

Με την πρεμιέρα της βιοκλιματικής πέργολας, η εταιρεία εδραιώνεται περαιτέρω στο outdoor living χάρη στην εμπνευσμένη σχεδίαση, τις πρωτοποριακές καινοτομίες και τις κορυφαίες επιδόσεις στα συστήματα αλουμινίου που σχεδιάζει και αναπτύσσει.

Τα προηγμένα συστήματα SKYLINE αποδεικνύουν την ισχυρή παρουσία της ALUMINCO στην minimal κατηγορία. Το «παρών» στη XENIA έδωσαν, το minimal συρόμενο SL55 σε 2 εκδόσεις οδηγών HT και LFT, το -σύμφωνα με την εταιρεία- κορυφαίο ανασυρόμενο της αγοράς SL2700 και η ανοιγόμενη-ανακλινόμενη σειρά W85 στην έκδοση HS, σε αντίστοιχα υψηλά επίπεδα ποιότητας και minimal σχεδιασμού.

Και τα τρία συστήματα υπόσχονται απεριόριστη εμπειρία σε συνδυασμό με συναρπαστική open-view αίσθηση, κομψότητα και άνεση, αλλά και υψηλές θερμικές και ακουστικές ικανότητες.

Παράλληλα, οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα best seller SL2450 Hotel Solution και W4750 Hotel Door σε αποκλειστική εμφάνιση. Το ανασυρόμενο σύστημα SL2450, προβλήθηκε σε πρώτη εμφάνιση στην έκδοση Hotel ενώ το, εκτός συναγωνισμού, σύστημα W4750, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε έκδοση Hotel Door, ξεχωρίζοντας αισθητά από τον ανταγωνισμό.

Στοχεύοντας στην αισθητική αναβάθμιση του κελύφους των κτιρίων, τα WD CLADDING μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών ως την πλέον ιδανική πρόταση για ιδιαίτερα μοντέρνες κατασκευές. Κατασκευές, οι οποίες εφαρμόζουν τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό των κτιρίων, αναβαθμίζοντας συνολικά την αισθητική τους ταυτότητα και την ενεργειακή τους απόδοσή,  σε πολυάριθμες διακοσμητικές επιλογές και πληθώρα συνδυασμών, δίνοντας απεριόριστες λύσεις με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ιδιοκτήτες και στελέχη ξενοδοχείων, τουριστικών καταλυμάτων, villa owners, στελέχη του hospitality, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, κατασκευαστές, εργολάβοι, εφαρμοστές, αλλά και real estate επενδυτές επισκέφτηκαν το περίπτερο της ALUMINCO όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να ενημερωθούν για την ευρεία γκάμα των προϊόντων της εταιρείας από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.