ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Πρώτη συμμετοχή της εταιρείας στην έκθεση BAU στο Μόναχο!

Στην παρθενική της εμφάνιση η ελληνική εταιρεία θα παρουσιάσει θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου, συστήματα σκίασης και εξωτερικών χώρων, καθώς και συστήματα στήριξης φωτοβολταϊκών.

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. για πρώτη χρονιά συμμετέχει στη διεθνή έκθεση BAU 2023, η οποία διεξάγεται στο Μόναχο της Γερμανίας. Η έκθεση θα λάβει χώρα από 17 έως 22 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου και αποτελεί ένα εκ των σημαντικότερων γεγονότων του κλάδου σε διεθνές επίπεδο.

Στο περίπτερό της, η Europa θα παρουσιάσει θερμομονωτικά αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου, καθώς και τα νέα της συστήματα σκίασης και εξωτερικών χώρων. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην βιωσιμότητα, αφού η ελληνική διέλαση θα παρουσιάσει, για πρώτη φορά σε έκθεση, τα νέα συστήματα φ/β βάσεων στήριξης που έχει αναπτύξει. Το περίπτερο της εταιρείας βρίσκεται στο Hall C1 / Stand 115 και το κοινό θα υποδέχεται μία πολυάριθμη ομάδα στελεχών.

Η έκθεση δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο «Σπίτι του Μέλλοντος», στην Ανακύκλωση, στη Βιωσιμότητα κ.ά. Όλη η θεματολογία σχετίζεται έντονα με τις ιδιότητες του αλουμινίου ως υλικό, καθώς και με τα πλεονεκτήματα των παραγώγων του ως μεταποιημένα προϊόντα.

Την έκθεση αναμένεται να επισκεφθούν χιλιάδες επαγγελματίες πολλαπλών ειδικοτήτων από όλο τον κόσμο, καθώς το γεγονός σηματοδοτεί τις νέες τάσεις στην αγορά, τόσο σε επίπεδο προϊόντων όσο και σε επίπεδο επιχειρήσεων.

Ορισμένες από τις ειδικότητες είναι Μηχανικοί (Αρχιτέκτονες και άλλες κατηγορίες), χονδρέμποροι αλουμινίου, κατασκευαστές αλουμινίου, βιομηχανίες, κατασκευαστικές εταιρείες, διακοσμητές, ειδικοί σε θέματα νέων βιώσιμων κατοικιών, επαγγελματίες του τουρισμού κ.ά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.