ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Ελληνική Ένωση Αλουμινίου: Από 14 έως 16 Οκτωβρίου η έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2022

Η μεγάλη, επίσημη κλαδική έκθεση της ΕΕΑ επιστρέφει στα μέσα Οκτωβρίου στο METROPOLITAN EXPO.

H Ελληνική Ένωση Αλουμινίου (ΕΕΑ) ανακοινώνει τη διοργάνωση της επίσημης κλαδικής έκθεσης ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2022 που θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 16 Οκτωβρίου 2022 στο METROPOLITAN EXPO, το μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της Αθήνας με διοργανωτή την εταιρεία RΟΤΑ.

Η έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2022 θα διοργανωθεί ταυτόχρονα και στον ίδιο χώρο με την συγγενή επαγγελματική έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2022, που απευθύνεται στον τομέα των κατασκευών. Μετά από απουσία πολλών ετών, η επίσημη εκδήλωση του αλουμινίου επιστρέφει για να διαμορφώσει τις εξελίξεις και να αποτελέσει το σημείο συνάντησης για όλη την αγορά.

Για το λόγο αυτό, η EEA σας προσκαλεί να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή και έγκαιρη κράτηση εκθεσιακού χώρου.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη διοργανώτρια εταιρεία στο 2111 801 801 ή να στείλετε e-mail στο sales@rota.gr ή στον κ. Χρήστο Καραμάνο στο c.karamanos@rota.gr.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.