ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Με μεγάλη συμμετοχή των κατασκευαστών η ημερίδα του ΣΕΚΑ στη Λάρισα

imerida-seka

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ημερίδα που διοργάνωσε πρόσφατα στη Λάρισα ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου (Σ.Ε.Κ.Α.), με θέμα το νέο πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας στο κτιριακό περιβάλλον. Η ημερίδα έγινε στην Αίθουσα του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών (Σ.Θ.Ε.Β.), με τη συμβολή της εταιρείας EXALCO A.E., που στήριξε την εκδήλωση με την ειδική χορηγία της.

Η ημερίδα προλογίστηκε από τον αντιπρόεδρο του ΣΕΚΑ κ. Σταύρο Δεμένεγα, ο οποίος συντόνιζε τη συζήτηση. Ακολούθησε η εισήγηση του Γεν. Γραμματέα του ΣΕΚΑ κ. Μιχάλη Σαγιάννη, που παρουσίασε τη φιλοσοφία, το όραμα και τις δράσεις του συνδέσμου.

Ο πρόεδρος του ΣΕΚΑ κ. Κων/νος Διαμαντής με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της χορηγού της εκδήλωσης Exalco κα Άλκηστη Κατσιάβα.
Ο πρόεδρος του ΣΕΚΑ κ. Κων/νος Διαμαντής με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της χορηγού της εκδήλωσης Exalco κα Άλκηστη Κατσιάβα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι περίπου 100 παρευρισκόμενοι, κατασκευαστές, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, ενεργειακοί επιθεωρητές και διακοσμητές, στην εισήγηση του Προέδρου του Σ.Ε.Κ.Α κ. Κωνσταντίνου Διαμαντή, για το νέο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον», τις αλλαγές και τις τροποποιήσεις του, καθώς είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να συζητήσουν τις απορίες και τους προβληματισμούς τους πάνω σε αυτό.

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των Προσυνεδριακών Ενεργειών και της Γιορτής στο Γκάζι στις 3/11/16, καθώς και του επερχόμενου 13ου Πανελλήνιου Συνεδρίου “Αλουμίνιο & Κατασκευές 2017”, από τον Οργανωτή και Γ. Διευθυντή της ENERGY LINE κ. Σωκράτη Ξανθόπουλο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωποι φορέων, όπως:
• Ο Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας, κ. Καλομπάτσιος Χρήστος
• Ο Αντιδήμαρχος Λάρισας, κ. Καλτσάς Νίκος
• Η Γραμματέας ΣΘΕΒ, κ. Καματέρη Έλενα
• Ο Γραμματέας ΣΘΕΒ, κ. Νταβέλης Αχιλλέας
• Η Πρόεδρος του ΣΕΕ Δ.Μ. Καρδίτσας, κ. Βαρελά Σταυρούλα
• Ο Πρόεδρος του Σωματείου Μηχανοσιδηρουργών Τρικάλων, κ. Γκαραγκούνης Χρήστος
• Η Πρόεδρος της ΕΔΙΕ, κ. Τσιφωντίδου Μιμή

Η εντυπωσιακή παρουσία και η πολυσυλλεκτικότητα του κοινού, επιβεβαίωσαν ακόμη μια φορά τη σημασία του θέματος και την απήχηση που έχει μια έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση.

Το Δ.Σ. του ΣΕΚΑ ευχαριστεί όλους τους εκπροσώπους φορέων που παρευρέθηκαν στη συνάντηση και ιδιαίτερα τους χορηγούς των Δράσεων του ΣΕΚΑ.
Μεγάλοι Χορηγοί: ELVIAL, EUROPA, NEOKEM
Χορηγοί: ALUMINCO, ΕΤΕΜ, ΚΑΒΟΥΡΑΣ
Υποστηρικτής: TEAMROLL

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.