ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

PANIDIS SA: Κλειδαριά μέσης πόρτας υαλοπίνακα με μαγνητική γλώσσα GL-100

Η κλειδαριά GL-100 της PANIDIS SA προσφέρει άψογη σχεδίαση μίνιμαλ αισθητικής με εργονομική χειρολαβή.

Η νέα πρόταση της PANIDIS SA, η κλειδαριά μέσης πόρτας υαλοπίνακα GL-100 προσφέρει άψογη σχεδίαση μίνιμαλ αισθητικής με εργονομική χειρολαβή. Η μαγνητική γλώσσα προσφέρει αθόρυβη λειτουργία και απουσία κραδασμών κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο της πόρτας.

Όταν η GL-100 κλειδώνει σε ανοιχτή θέση, η γλώσσα απενεργοποιείται, αποτρέποντας τον εγκλωβισμό ατόμων σε μη προσβάσιμους χώρους, τη θραύση των κρυστάλλων αλλά και τη φθορά των εξαρτημάτων του μηχανισμού.

Τοποθετείται σε δεξιά ή αριστερά ανοιγόμενες πόρτες, με εύκολη προσαρμογή του εσωτερικού σώματος του μηχανισμού, μειώνοντας αισθητά την ποσότητα των αποθεμάτων.

Διαθέτει αντίκρυσμα, το οποίο εφαρμόζει σε ειδικά διαμορφωμένο κανάλι στην κάσα, με βίδες που καλύπτονται πλήρως από το καπάκι της κάσας. Το πάχος του υαλοπίνακα μπορεί να είναι από 8 χιλ. έως 12 χιλ. Προσφέρεται στον επαγγελματία με διαθέσιμα αντικρίσματα (GL-101/GL-102/GL-104) για υαλοπίνακες, τοίχο και προφίλ αλουμινίου.

Η GL-100 διατίθεται με δυνατότητα επιλογής κυλίνδρου: κλειδί-κλειδί / κλειδί-μπουτόν / σχισμή-μπουτόν. Είναι ιδανική για τοποθέτηση σε εσωτερικές πόρτες γραφείων, δωματίων και WC.

Διατίθεται με πολλές επιλογές φινιρίσματος: φυσική ανοδίωση, σατινέ (inox look) ανοδίωση, μαύρη ανοδίωση ή ηλεκτροστατική βαφή με επιλογή από χρωματολόγιο παλέτας RAL.

Παραδίδεται δε, άμεσα, με όλους τους τρόπους κλειδώματος και επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα τεχνικής υποστήριξης.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.