ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

TEHNi: Δυναμική παρουσία στην κορυφαία έκθεση στον κόσμο για παράθυρα, πόρτες & προσόψεις

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης FENSTERBAU 2024 επαγγελματίες του κλάδου από 45 χώρες επισκέφθηκαν το περίπτερο της TEHNi και έμειναν εντυπωσιασμένοι από τις λύσεις της ελληνικής εταιρείας.

Στη Νυρεμβέργη πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η FENSTERBAU 2024, η κορυφαία στον κόσμο Εμπορική Έκθεση για παράθυρα, πόρτες και προσόψεις. Η TEHNi ήταν παρούσα και εντυπωσίασε με τα νέα μοντέλα πορτών PIVOT Superior και PIVOT Solution.

Παράλληλα, συνεχίζοντας να πρωτοπορεί σε λύσεις βιομετρικής ασφάλειας, παρουσίασε σύστημα κλειδώματος με αναγνώριση προσώπου αλλά και τον μηχανισμό αυτόματου ελεγχόμενου κλεισίματος για πόρτες Pivot.

Τις εντυπώσεις έκλεψαν οι πόρτες PIVOT Superior XL με ύψος 4 μέτρα, PIVOT Solution και PIVOT Hybrid, που μαζί με τις PIVOT Glazed αποτελούν την πιο ολοκληρωμένη σειρά πορτών PIVOT στην Ευρώπη.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, επαγγελματίες του κλάδου, από συνολικά 45 χώρες επισκέφθηκαν το περίπτερο της TEHNi, που αποτέλεσε το σημείο ενδιαφέροντος του Hall 6.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.