ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Τα συστήματα της ALUMIL στολίζουν το νέο υπερπολυτελές Electra Metropolis στην Αθήνα

Ο όμιλος Electra Hotels & Resorts εγκαινίασε πρόσφατα το νέο του ξενοδοχείο στην Αθήνα, στην οδό Μητροπόλεως, σε κτίριο στο οποίο στεγαζόταν μέχρι το 2007 η κεντρική διοίκηση του Υπουργείου Παιδείας.

Το Εlectra Μetropolis αποτελεί το νεότερο ξενοδοχείο 5 αστέρων στο κέντρο της Αθήνας και πρόκειται να εμπλουτίσει το τουριστικό προϊόν της Αθήνας, αναβαθμίζοντας την ευρύτερη περιοχή και ενισχύοντας την τοπική οικονομία. Κατασκευάστηκε σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες διεθνείς προδιαγραφές, διαθέτει πλούσιες εγκαταστάσεις με πολλαπλές ανέσεις και roof garden με εντυπωσιακή θέα 360 μοιρών. Αποτελεί δε το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα που φέρει πιστοποίηση κατά το διεθνές περιβαλλοντικό πρότυπο LEED, καθώς πραγματοποιήθηκε πλήρης ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου. Ο όμιλος εμπιστεύτηκε τα ενεργειακά αρχιτεκτονικά συστήματα της ALUMIL, καθώς μία τόσο σημαντική επένδυση απαιτεί εγγυημένη ποιότητα και αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα χρησιμοποιήθηκαν τα προηγμένα συστήματα SMARTIA S560 και SMARTIA Μ11500, τα οποία προσφέρουν υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και συμβάλλουν χαρακτηριστικά στην ενεργειακή «οχύρωση» του κτιρίου. Το SMARTIA S560 είναι ένα στιβαρό ανυψούμενο συρόμενο σύστημα κατάλληλο για μεγάλα ανοίγματα, το οποίο αποτελεί την ιδανική επιλογή για ξενοδοχεία, καθώς διακρίνεται για την κατασκευαστική του ευελιξία και την πληθώρα των τυπολογιών που δύναται να καλύψει. Το SMARTIA M11500, με κρυφό φύλλο για αυξημένο φυσικό φωτισμό (με ελάχιστο εμφανές αλουμίνιο), είναι ένα στιβαρό ανοιγόμενο σύστημα με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.