ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL SMARTIA M8200: Νέα πιστοποίηση αντοχής σε ανεμοπίεση για ταχύτητες ανέμου έως 310 χλμ/ώρα!

Το SMARTIA M8200 είναι ένα σύστημα κάθετης στήριξης υαλοπινάκων της ALUMIL για την κατασκευή γυάλινων καγκέλων. Όλες οι λύσεις της σειράς ξεχωρίζουν τόσο για τη μοντέρνα και λιτή σχεδίαση, όσο και για την κορυφαία στιβαρότητά τους.

Θέλοντας να αναδείξει την υπεροχή της σειράς στους τομείς της αντοχής και της ασφάλειας, η ALUMIL προχώρησε σε ιδιαίτερα απαιτητικούς ελέγχους, δοκιμάζοντας τις βάσεις σε πραγματικές συνθήκες και προσομοιώνοντας τις ισχυρές πιέσεις που δέχονται τα κάγκελα σε υψηλά κτίρια.

Γι’ αυτό, πέρα από τις κλασικές δοκιμές (κρούση 50Kg, καταπόνηση οριζόντιας φόρτισης KN/m), το σύστημα ελέγχθηκε σε οριακές και ιδιαίτερα αυξημένες ταχύτητες ανέμου. Ως αποτέλεσμα, το Μ8200 πιστοποιήθηκε για αντοχή σε υψηλή ανεμοπίεση, με ταχύτητες ανέμου έως 310 χλμ/ώρα!

Μετά τον εμπλουτισμό της σειράς SMARTIA M8200, με τις νέες βάσεις που δίνουν τη δυνατότητα τοποθέτησης ακριβώς στην άκρη του μπαλκονιού (γείσο), οι πιστοποιήσεις για αντοχή σε τέτοια επίπεδα ανεμοπιέσεων, επιτρέπουν την ανταγωνιστική συμμετοχή της ALUMIL, σε μεγάλα διεθνή έργα με αντίστοιχες προαπαιτούμενες προδιαγραφές επιδόσεων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.