ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Στηρίζει σταθερά την εκπαίδευση των επαγγελματιών του κλάδου

Τα προγράμματα εκπαίδευσης των κατασκευαστών κουφωμάτων πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της ΠΟΒΑΣ, η οποία έχει αναλάβει την επιστημονική επιμέλεια και εποπτεία.

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (ΠΟΒΑΣ), Θεόφιλος Παγιάτης και ο Γενικός Γραμματέας, Χρήστος Παπαευθυμίου, παρευρέθηκαν στην αποφοίτηση κατασκευαστών του εκπαιδευτικού προγράμματος του Exalco Educational Institute (EEi) που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ επισκέφτηκε τις Σέρρες και παρέστη στην αποφοίτηση των κατασκευαστών του εκπαιδευτικού προγράμματος της Architectural Aluminium Academy (ΑΑΑ).

Ακολούθως, ο Πρόεδρος και ο επιστημονικός συνεργάτης της ΠΟΒΑΣ, Δρ. Στέλιος Λαμπρακόπουλος συναντήθηκαν με το προεδρείο του Σωματείου Μεταλλικών Κατασκευών Ν. Σερρών, όπου συζητήθηκαν θέματα, τα οποία απασχολούν τους κατασκευαστές της ευρύτερης περιοχής.

Αποφασίστηκαν κάποιες συνέργειες, προκειμένου να ενημερωθούν οι κατασκευαστές για θέματα που αφορούν τις συγκολλήσεις, καθώς και το Σύστημα Ελέγχου Παραγωγής – ΠΟΒΑΣ FPC.

Τα προγράμματα εκπαίδευσης των κατασκευαστών πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της ΠΟΒΑΣ, η οποία έχει αναλάβει την επιστημονική επιμέλεια και εποπτεία, με στόχο την ουσιαστική κατάρτιση των κατασκευαστών αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.