ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Γιόρτασε τα 30 χρόνια επιτυχούς πορείας με τους συνεργάτες της στην Αθήνα

Η ALUMIL γιορτάζει φέτος τα 30 χρόνια λειτουργίας της, τρεις δεκαετίες πρωτοπορίας. Μέσα σε επετειακό κλίμα και έπειτα από την απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, σειρά είχε η πόλη της Αθήνας.

Η εορταστική εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του πολυτελούς ξενοδοχείου Domotel Kastri Hotel, με συνολικά πάνω από 250 συνεργάτες να τιμούν με την παρουσία τους την ALUMIL. Ο δ/νων σύμβουλος και πρόεδρος του Ομίλου, Γιώργος Μυλωνάς, καθώς και τα ανώτερα στελέχη της εταιρείας, πραγματοποίησαν στο πλαίσιο της επετειακής εκδήλωσης ενδιαφέρουσες ομιλίες εφ’ όλης της ύλης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μυλωνάς κατά της διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στις τρεις τελευταίες δεκαετίες, κατά τις οποίες η εταιρεία επεκτάθηκε σε όλο τον κόσμο, στάθηκε όρθια απέναντι στο δυνατό χτύπημα της οικονομικής κρίσης και κλήθηκε να αντιμετωπίσει δυναμικά τις προκλήσεις των διεθνών αγορών.

Μέσα σε αυτά τα 30 χρόνια, η ALUMIL εξελίχθηκε σε πρωτοπόρο και κορυφαία ελληνική εταιρεία στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, διασφαλίζοντας για τους εκατομμύρια ανθρώπους που την εμπιστεύονται αξιοπιστία και ασφάλεια.

Επιπλέον, το κοινό ενημερώθηκε από ανώτερα στελέχη της εταιρείας για όλα τα νέα καινοτόμα συστήματα. Στο χώρο της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά δείγματα φυσικού μεγέθους των νέων προηγμένων προϊόντων της ALUMIL, όπως το εξαιρετικό minimal συρόμενο σύστημα SMARTIA Μ630 PHOS, το οποίο ακολουθώντας τη φιλοσοφία του κομψού minimal σχεδιασμού, παρέχει μια συνολική αίσθηση άνεσης και ασφάλειας. Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε δείπνο, στο οποίο όλοι οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τις εξελίξεις του κλάδου.

Τα επόμενα χρόνια προβλέπονται εξίσου συναρπαστικά, με πολλές νέες προκλήσεις στις διεθνείς αγορές. Μπαίνοντας δυνατά στην τέταρτη δεκαετία λειτουργίας της, η ALUMIL μεγεθύνεται πλέον με αλματώδεις ρυθμούς. Αυτή η επιτυχία φυσικά δε θα ήταν δυνατή, εάν δεν είχε εξαιρετικούς συνεργάτες, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια στήριξαν την εταιρεία, αναγνωρίζοντας την ποιοτική ανωτερότητα των προϊόντων της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.