ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Τα εξαιρετικά συστήματα για πέργκολες και decking συνάρπασαν το κοινό της «R+T»

Τα προϊόντα της ALUMIL, για μία ακόμη φορά, κέρδισαν τις εντυπώσεις στην παγκοσμίου φήμης έκθεση «R + T» που έχει ως βασικό αντικείμενο τα ρολά, τα συστήματα σκίασης και τις πόρτες εξωτερικών χώρων.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στη Στουτγάρδη και συγκεκριμένα στο εκθεσιακό κέντρο MESSE Stuttgart. Πάνω από 65 χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο περιηγήθηκαν στα πολυάριθμα stand της έκθεσης, ερχόμενοι σε επαφή με πάνω από 1.000 εκθέτες από 41 διαφορετικές χώρες.

Η διοργάνωση φέτος διεύρυνε τη θεματολογία της και φρόντισε να καλύψει τις σημαντικότερες τάσεις της αγοράς, όπως την αυτοματοποίηση και την εξοικονόμηση ενέργειας, προσελκύοντας έτσι ακόμη περισσότερους επισκέπτες και εκθέτες από την τελευταία διοργάνωση του 2015 και καλύπτοντας συνολικά τα 120.000m2 του εκθεσιακού κέντρου.

Στο περίπτερο της δυναμικής ελληνικής διέλασης πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τις νέες πέργκολες, σταθερών και περιστρεφόμενων περσίδων, όπως επίσης και τις λύσεις της εταιρείας για δάπεδα decking. Συγκεκριμένα, στο stand της η ALUMIL παρουσίασε τις δύο νέες βιοκλιματικές πέργκολες SMARTIA PG120P Mykonos και SMARTIA PG160P Santorini.

Τα δυο αυτά καινοτόμα συστήματα για πέργκολες, με περιστρεφόμενες περσίδες ενσωματώνουν πληθώρα επιπρόσθετων εφαρμογών, όπως συρόμενα συστήματα, σήτες, ρυθμιζόμενο φωτισμό, συσκευές θέρμανσης και ηχοσυστήματα.

Επιπλέον, θετικές εντυπώσεις απέσπασε και η πέργκολα σταθερών περσίδων SMARTIA PG120F, ως εναλλακτική επιλογή συστήματος σκίασης με ευκολότερη κατασκευή και με πολύ υψηλή αισθητική αξία.

Ταυτόχρονα, το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τις νέες εξαιρετικές λύσεις της ALUMIL για δάπεδα decking, περιφράξεις και επενδύσεις τοίχων. Τα προϊόντα WOODEE και WOOPEE, των οποίων η σύνθεση προσφέρει την αίσθηση του φυσικού ξύλου αλλά με πολύ μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και ασυναγώνιστη ποιότητα, κέντρισαν το ενδιαφέρον πλήθους επισκεπτών της έκθεσης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.