ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

HOB DOORS: Ένας κόσμος ασφάλειας & ευκολίας!

Η εταιρεία HOB DOORS ακολουθώντας τις σύγχρονες απαιτήσεις για ασφάλεια και ευκολία στη χρήση των πορτών εισόδου, εξοπλίζει όλα τα μοντέλα της με gadgets, τα οποία αναβαθμίζουν το επίπεδο ασφάλειας και διευκολύνουν την άνετη και επιλεκτική πρόσβαση.

Η εταιρεία HOB DOORS δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1996, έχοντας ως βασικό υλικό το αλουμίνιο και εξειδίκευση στη σχεδίαση και εφαρμογή διαφόρων τύπων πορτών εισόδου, ασφαλείας και όχι μόνο.

Η πολυετής τεχνογνωσία της στην κατασκευή αρχιτεκτονικών προϊόντων αλουμινίου και θυρών και η χρήση νέων υλικών, όπως το γυαλί και ο χάλυβας, συνδυάζονται με τις υψηλές παραγωγικές και τεχνολογικές της δυνατότητες, δημιουργώντας καινοτόμα προϊόντα υψηλής αντοχής και αισθητικής.

Έχοντας μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή πορτών, εγγυάται την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, καθώς ακολουθεί τα διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα παραγωγής, συσκευασίας και αποστολής τους.

Υψηλή λειτουργικότητα & απόλυτη ασφάλεια

Η HOB DOORS διαθέτει ένα μεγάλο εύρος επιλογών όσον αφορά σε λύσεις που αναβαθμίζουν το επίπεδο ασφάλειας των προϊόντων της αλλά και της λειτουργικότητά τους. Μερικές τέτοιες λύσεις που έρχονται να ενισχύσουν την ασφάλεια ή την ευκολία χρήσης είναι οι παρακάτω:

  1. Η νέα φωτιζόμενη λαβή με LED διευκολύνει την πρόσβαση τις νυχτερινές ώρες και εκτός από λειτουργικότητα προσδίδει μοντέρνο design

2. Με τη χρήση του αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος επιτρέπεται η πρόσβαση στον χώρο χωρίς κλειδί με τρόπο ασφαλή και εύκολο.

3. Με το touch pad δίνεται η δυνατότητα ξεκλειδώματος της πόρτας με τον μοναδικό κωδικό. Με διακριτικό φωτισμό την ώρα της επαφής διευκολύνεται η χρήση του touch pad τις νυχτερινές ώρες.

4. Με τη χρήση της εφαρμογής στο smartphone δίνεται η δυνατότητα (σε τοπική ή και όχι εμβέλεια) ξεκλειδώματος της πόρτας.

5. Το σύστημα ελέγχου πρόσβασης εισόδου με tag είναι ένα αυτόνομο πληκτρολόγιο και καρταναγνώστης κατάλληλο για μικρές ξενοδοχειακές μονάδες. Επίσης είναι κατάλληλο για δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους αλλά και χώρους εργασίας, γραφεία και εισόδους πολυκατοικιών και οικοδομών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.