ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

PANIDIS SA: Νέα POP-UP χειρολαβή συρόμενων FDH-50

Νέα POP-UP χειρολαβή για συρόμενα και επάλληλα κουφώματα που συνδυάζεται με τα άλλα προϊόντα της σειράς HA για κορυφαίο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η PANIDIS SA, με εμπειρία πέντε δεκαετιών στον χώρο των εξαρτημάτων για αρχιτεκτονικά συστήματα, συμπληρώνει την επιτυχημένη της συλλογή από σπανιολέτες και χειρολαβές HA Series  με ένα νέο καινοτόμο προϊόν.

Η νέα χωνευτή χειρολαβή FDH-50 από διελασμένο αλουμίνιο, κατεργασμένη εξ ολοκλήρου σε CNC, χαρακτηρίζεται από άριστη λειτουργικότητα και αξιοπιστία.

Χάρη στην ιδιαίτερα λεπτή της σχεδίαση, μπορεί να τοποθετηθεί σε όλα τα συρόμενα και επάλληλα κουφώματα, προσφέροντας κορυφαίο αισθητικό αποτέλεσμα.

  • Περιστροφή λαβής: 0⁰, 90⁰ και 180⁰
  • Καρέ 7×7 χιλ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.