ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Νέα βράβευση για τη θεσσαλική διέλαση στα Energy Mastering Awards 2023

Η EXALCO συμμετείχε στα βραβεία μέσω της εταιρείας REDEX, μέλος του Ομίλου Κοπελούζου και απέσπασε το WINNER βραβείο στην κατηγορία «Βιομηχανία/Αλουμινίου».

Με ηχηρό το μήνυμα της προστασίας του περιβάλλοντος και πομπούς τις κορυφαίες εταιρείες στον ελλαδικό χώρο, πραγματοποιήθηκε η τελετή Απονομής Βραβείων των νικητών των Energy Mastering Awards 2023.

Τα εν λόγω βραβεία αφορούν στην ενεργειακή διαχείριση και την αειφορία των επιχειρήσεων και κατ’ επέκταση όλους όσοι οραματίζονται την επιχειρηματικότητα αναπόσπαστα συνδεδεμένη με πρακτικές που θα συμβάλλουν στη μείωση των κινδύνων που απορρέουν από την κλιματική κρίση.

Η EXALCO συμμετείχε στα βραβεία μέσω της εταιρείας REDEX, μέλος του Ομίλου Κοπελούζου. Συγκεκριμένα, το τμήμα Ενεργειακών Υπηρεσιών που εξειδικεύεται σε Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας και Φωτοβολταϊκούς Σταθμούς έθεσε την υποψηφιότητα και απέσπασε το WINNER βραβείο στην κατηγορία «Βιομηχανία/Αλουμινίου» για το Έργο βελτίωσης ποιότητας ηλεκτρικής ισχύος – Εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας (P.Q.O.S. Power Quality Optimization Systems) στο εργοστάσιο της EXALCO στη θέση Κουλούρι Λάρισας. Ένα έργο που απώτερο σκοπό έχει τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης και τη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εταιρεία REDEX αναδείχθηκε ως «Energy Provider of the Year».

Στόχος των Energy Mastering Awards, είναι να αναγνωριστούν οι επιχειρήσεις, οργανισμοί και πάροχοι σχετικών υπηρεσιών και λύσεων που έχουν επιδείξει εξαιρετική πορεία στην επίτευξη υψηλής στάθμης προτύπων ενεργειακής διαχείρισης και έχουν δεσμευτεί ως προς κάποιους διαρκείς και φιλόδοξους στόχους για μελλοντική βελτίωση και βιώσιμη ανάπτυξη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.