ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

PANIDIS SA: Κρυφός ρυθμιζόμενος μεντεσές αλουμινίου βαρέως τύπου PHH-100

Ο ποιοτικός, κρυφός μεντεσές της PANIDIS SA είναι συμβατός με όλα τα συστήματα πόρτας.

Ο κρυφός ρυθμιζόμενος μεντεσές αλουμινίου βαρέως τύπου PHH-100 της PANIDIS SA είναι κατεργασμένος σε CNC με γωνία ανοίγματος 110ο και δυνατότητα τοποθέτησης δεξιά η αριστερά. Είναι συμβατός με όλα τα συστήματα πόρτας, με διάκενο μεταξύ των προφίλ 14-18 χιλ.

Η γωνία ανοίγματος του μεντεσέ, που όπως προείπαμε είναι 110⁰, διατηρεί το πέρασμα καθαρό. Ο μεντεσές PHH-100 είναι κατάλληλος για δεξιά ή αριστερή τοποθέτηση και παραδίδεται σε μεγάλο βαθμό προσυναρμολογημένος.

Ο πρωτοποριακός στενός σχεδιασμός του PHH-100 επιτρέπει τη χρήση του κεντρικού λάστιχου σφράγισης. Ανάμεσα στα πλούσια χαρακτηριστικά και δυνατότητες του μεντεσέ PHH-100 συγκαταλέγονται:

  • Υψηλή ποιότητα κατασκευής.
  • Αντοχή σε βάρος έως 160 κιλά.
  • Δυνατότητα ρύθμισης σε τρεις κατευθύνσεις, ανεξάρτητα και εντελώς ομαλά: οριζόντια ± 3 χιλ. / κατακόρυφα ± 3 χιλ. / πίεση ± 1,5 χιλ.
  • Λόγω του μεγάλου εύρους οριζόντιας ρύθμισης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συστήματα αλουμινίου με διάκενο 14-18 χιλ. μεταξύ των προφίλ.
  • Εύκολη ρύθμιση.
  • Φινίρισμα σε μαύρη ανοδίωση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.