ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΤΕΜ: Χορηγός στο B2Run Aθens 2023, το μεγαλύτερο Corporate Running Event!

Η ΕΤΕΜ, για δεύτερη χρονιά συμμετείχε ως χορηγός στον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό αγώνα δρόμου που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για εταιρείες!

Το B2Run Aθens, το μεγαλύτερο και πιο διασκεδαστικό Corporate Running Party, που διοργανώνεται από την EY ZHN Greece, επέστρεψε για 3η χρονιά στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών Σπύρος Λούης (ΟΑΚΑ) στις αρχές Ιουνίου.

Η ΕΤΕΜ, για δεύτερη χρονιά συμμετείχε ως χορηγός στον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό αγώνα δρόμου που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για εταιρείες, με στόχο να αναδείξει την ομαδικότητα, τη συνεργασία, την αλληλοϋποστήριξη και τον αλληλοσεβασμό, τονίζοντας τη σημασία που έχουν η συμμετοχή και η προσπάθεια και όχι απαραίτητα η νίκη.

Το B2Run διεξάγεται από το 2008 σε πάνω από 45 διαφορετικές πόλεις στον κόσμο, μετρώντας πλέον περισσότερους από 230.000 συμμετέχοντες. Στο φετινό B2Run Aθens συμμετείχαν περισσότερα από 2.000 άτομα από 65 εταιρείες διαφορετικών κλάδων.

Κοινός παρονομαστής όλων είναι η ανάγκη για ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των εργαζομένων και των διαφορετικών τμημάτων, η βελτίωση της επικοινωνίας και η καλλιέργεια ενός ομαδικού πνεύματος που θα οδηγήσουν παράλληλα και σε ένα πιο ζεστό κι ευχάριστο κλίμα στο γραφείο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.