ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

VIOMAL SA: Έλαβε το Silver Βραβείο «Top Export Product» στα Greek Exports Awards 2024

Τα Greek Exports Forum & Awards 2024 ήρθαν και φέτος να προβάλουν τις πρωτοβουλίες στήριξης των Ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων και να τις επιβραβεύσουν για τις επιδόσεις τους.

Τον «δρόμο» για την επιτυχημένη ανάπτυξη του εξαγωγικού μοντέλου της χώρας, έδειξαν οι ομιλητές και οι βραβευθέντες στη λαμπερή εκδήλωση των Greek Exports Awards 2024, που πραγματοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη συμμετοχή, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Η VIOMAL SA, πρωτοπόρος Ελληνική βιομηχανία μορφοποίησης αλουμινίου και θυγατρική της ElvalHalcor, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της δυναμικής που αναπτύσσει εδώ και πολλά χρόνια σε περισσότερες από 20 χώρες του εξωτερικού, συμμετείχε και φέτος στη διοργάνωση.

Στην τελετή απονομής η VIOMAL, βάσει ψηφοφορίας Κριτικής Επιτροπής και κοινού, διακρίθηκε και απέσπασε το ΑΣΗΜΕΝΙΟ | SILVER Βραβείο στην κατηγορία «TOP EXPORT PRODUCT» με το καινοτόμο, πιστοποιημένο ρολό αλουμινίου VL POLY SHUTTER H32. Το βραβείο παρέλαβε ο Export Sales Manager της εταιρείας, Αλέξανδρος Γιαννόπουλος.

Το βραβευμένο προϊόν, χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του και μόλις μέσα σε ένα χρόνο από το λανσάρισμά του σε διεθνείς εκθέσεις 2023-2024 (R+T Γερμανίας, BUDMA Πολωνίας, MADE EXPO Ιταλίας, BIG5 Dubai, FOR ARCH Τσεχίας), έφερε την επανάσταση στην Ευρωπαϊκή αγορά αλουμινίου, με σαφή διαφοροποίηση από τον Ευρωπαϊκό ανταγωνισμό.

Ο Export Sales Manager της VIOMAL, Αλέξανδρος Γιαννόπουλος (δεξιά) κατά την παραλαβή του βραβείου

Επίσης, έλαβε Πιστοποιητικό Κατοχύρωσης Χρησιμότητας από τον ΟΒΙ ως «εφεύρεση», Κατοχύρωσης σχεδίου και Πιστοποιητικό Ανεμοπίεσης, καθώς προσφέρει εργονομικές λύσεις σε σύγχρονα προβλήματα, που σχετίζονται με την κλιματική αλλαγή, την ανάγκη εξοικονόμησης ενέργειας και πόρων, και την υλοποίηση εύκολης ανακαίνισης σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Και αυτή η διάκριση της VIOMAL για το «Καλύτερο Εξαγώγιμο Προϊόν», επιβεβαιώνει ότι η προσήλωσή της εταιρείας στην Καινοτομία και την Υψηλή Ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών με προστιθέμενη αξία για τον πελάτη σε Ελλάδα και Εξωτερικό, αποτελεί συνταγή επιτυχίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.