ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Κέρδισε ακόμα ένα βραβείο στα Health & Safety Awards 2023

Η πρόληψη των ατυχημάτων στον χώρο εργασίας και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των εργαζομένων αποτελεί μέρος της εταιρικής κουλτούρας της Europa.

Οι άνθρωποι της Europa πιστεύουν ότι έναντι όλων προηγείται η Υγεία και Ασφάλεια, γι’ αυτό με σταθερότητα και συνέπεια βελτιώνουν και αναβαθμίζουν συνεχώς τα θέματα Υγείας και Ασφάλειας στον χώρο εργασίας.

Οι προσπάθειες της εταιρείας και των ανθρώπων της επιβεβαιώθηκαν ακόμα μια χρονιά με ένα ακόμα βραβείο στα Health & Safety Awards 2023, κερδίζοντας Bronze βραβείο στην κατηγορία Αναβάθμιση & Εκσυγχρονισμός Εγκαταστάσεων / Work Ηealth  and Safety Invention, για την υποψηφιότητα με τίτλο: «Europa: Εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων στο τμήμα της Διέλασης».

Η υποψηφιότητα περιλάμβανε τη στρατηγική και τα αποτελέσματα που έχει πετύχει η εταιρεία στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων με άμεσα αποτελέσματα στο πεδίο της Υγείας και Ασφάλειας των εργαζομένων της.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού και το βραβείο παρέλαβε ο Τεχνικός Ασφαλείας και Υπεύθ. Περιβάλλοντος της Europa, Νίκος Φλώρος, ενώ παρόντες στην τελετή από την πλευρά της εταιρείας ήταν η HR Director, Δήμητρα Κοντρογιάννη, ο Quality Control Manager, Νίκος Γερακίνης και η Πολιτικός Μηχανικός M.Sc.,PMP Energy Efficiency Consultant, Ελένη Δικαίου.

Η πρόληψη των ατυχημάτων στον χώρο εργασίας και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των εργαζομένων της Europa είναι μια συνεχής διαδικασία, που αποτελεί μέρος της εταιρικής κουλτούρας της και οι άνθρωποί της αισθάνονται ιδιαίτερα υπερήφανοι που οι προσπάθειές τους αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.